Avonturen dagboek: Zeilen, digitale nomaden leven, reishelden en andere levensavonturen
1589
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1589,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Avonturen dagboek

What's life without a little adventure!?
Diane-Durongpisitkul-

Reishelden

Tijdens mijn reizen en avonturen in binnen- en buitenland ontmoet ik de meest uiteenlopende mensen. Opvallend veel inspirerende persoonlijkheden die vanuit hun passie leven en werken. Ben je op zoek naar wat inspiratie? Lees dan deze inspirerende interviews met mijn reishelden!

carrieretijger-salty-sailor

Vitamine ZEE – Oceaan avonturen

Zeilen, surfen en het bezoeken van afgelegen eilanden; dat zijn mijn vitamine ZEE avonturen. Op Bali leerde ik surfen, ik bak er (nog) niets van, maar leuk is het wel! Ook heb ik de Indische- en Atlantische oceaan overgezeild, en bezocht ik afgelegen eilanden.

Levensavonturen – te veel om op te noemen…

Tien uur per dag mediteren in complete stilte en dat 10-dagen lang. Of werken op een wijnboerderij in Zuid-Afrika. Een reis door Tibet. Wonen op Bali. Duiken in Indonesië. Vulkanen beklimmen. Ik deel mijn avonturen graag met je!

Virtual-Assistant-Janneke-Dijkhuis

Laptop Lifestyle – Digitale Nomaden Advonturen

De realiteit van het digitale nomadenschap vinden mensen vaak lastig. De meeste digitale nomaden hebben geen thuisbasis en dat beinvloed vele aspecten van het leven. Ik neem je mee naar de wondere wereld van locatie onafhankelijk werken!