Meest gestelde vragen over | zeilen als opstapper | Digitale Nomaden leven | Virtueel Assistent
1664
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1664,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

FAQ

Frequently Asked Questions

Omdat ik een aantal ‘off the beaten track’ keuzes gemaakt heb in het leven ontvang ik steeds vaker vragen over verschillende aspecten van mijn leven. Steeds vaker heb ik een Skype meeting met mensen die ik niet ken of beantwoord ik nieuwsgierige vragen per e-mail. Allemaal ontzettend leuk maar ook heel tijdrovend. Daarom deel ik hierbij de meest gestelde vragen over het leven van een reizende virtueel assistent, het zeilen als opstapper en het digital nomaden bestaan.

 

Staat je vraag er niet tussen?

Wil je meer weten, geen probleem. Ik vind het leuk om je nieuwsgierigheid te bevredigen. Je kunt een Skype afspraak van een uur met me boeken voor € 45,-
Meest gestelde vragen over zeilen als opstapper

Inmiddels heb ik zo’n 10.000 zeemijlen op m’n naam staan als opstapper. Zowel de Indische- als Atlantische oceaan ben ik overgestoken met mensen die me kort voor het avontuur nog helemaal vreemd waren.

 

Wat houdt het in om als opstapper te zeilen?

 

Hoe kan ik een boot vinden als opstapper?

 

Is het niet gevaarlijk om als (alleenstaande vrouw en) opstapper op een boot te springen met mensen die je niet kent?

 

Waarom is het zo leuk om als opstapper te zeilen?

 

Wat is de keerzijde van het zeilen als opstapper?

meest-gestelde-vragen-over-zeilen-opstapper

Meest gestelde vragen over het leven als digitale nomade

De realiteit van het digitale nomadenschap vinden mensen vaak lastig. De meeste digitale nomaden hebben geen thuisbasis en dat beinvloed vele aspecten van het leven. Verwarrend voor de meeste mensen die zelf niet zo leven! Het duurt vaak even voordat het kwartje valt en dat is logisch. Logisch dus dat er veel vragen over deze levensstijl zijn.

 

Wat betekent het om digitale nomade te zijn?

 

Wat voor spullen heb je bij je op je reizen?

 

Ben je het niet zat om steeds van plek te verhuizen?

 

Hoe kom je in contact met andere digitale nomaden?

meest-gestelde-vragen-digitale-nomaden
Medellin, Colombia - February 2017

Meest gestelde vragen over het beroep Virtueel assistant

 

Wat doet een virtueel assistent?

 

Waarom zou ik jou als virtueel assistent in huren: ?

 

Kun je echt overal werken waar je wilt?

 

Wat heb je als virtueel assistent nodig?

 

Hoe vind je klanten?

meest-gestelde-vragen-digitale-nomade
Lanzarote, Canary Islands - September 2016

Staat je vraag er niet tussen?

Wil je meer weten, geen probleem. Ik vind het leuk om je nieuwsgierigheid te bevredigen. Je kunt een Skype afspraak van een uur met me boeken voor € 45,-