Over Janneke Dijkhuis | Wannabe surfer, yogi, sailor
About, Janneke, Dijkhuis
1569
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1569,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Over Janneke

Wannabe surfer, yogi, sailor
Janneke-Dijkhuis-Virtual-Assistant
Nomad Cruise, Atlantic Ocean, May 2017
Salty-Sailor
Cocos Keeling, Australia - July 2015
Janneke-Dijkhuis-Bali-Surfing
Bali, Indonesia - April 2015
Bali-Yoga-Practice
Bali, Indonesia - May 2015

Who’s that girl

Je kunt me het beste omschrijven als nieuwsgierig, enthousiast en een gepassioneerde avonturier die graag een positieve voetprint achterlaat. Mijn levensstijl is minimalistisch; met backpack en virtuele kantoor reis ik de wereld over. Ik vind het leuk om anderen te inspireren, zelf geïnspireerd te blijven, nieuwe culturen te ervaren, mezelf te ontwikkelen en meer te leren over de wereld waarin we leven.

Wannabe salty sailor, surfer, yogi

Als geboren dorpsmeisje heb ik tot m’n 28ste voornamelijk in Drenthe gewoond. In 2012 verhuisde ik naar Indonesië met een baan in het bedrijfsleven. Ik leerde surfen en nam m’n eerste yogalessen op Bali. Sindsdien is er veel veranderd. Na drie jaar Bali gooide ik het roer om en zeilde ik de Indische oceaan over van Maleisië naar Zuid-Afrika. Onderweg stopten we op de meest verlaten en fascinerend eilanden, wederom een life changing ervaring! Het leven lijkt een eindeloos avontuur. Hoewel ik verre van een pro-zeiler, yogi of surfer ben, is dat wel waar ik ontzettend veel plezier uit haal.

Over mijn website

Op mijn website deel ik mijn (zeil)avonturen en stel ik je voor aan mijn reishelden. Als je het leuk vindt om op de hoogte te blijven van waar ik me bevind en wat ik allemaal uitspook, dan kun je je het beste aanmelden voor mijn e-maillijst. Vind je het leuk om mijn avonturen ‘live’ te volgen, volg me dan op Instagram. Mocht je vragen hebben over mijn levensstijl, zeilavonturen of iemand nodig hebben om je website SEO proof te maken; stuur me dan een mailtje!