SEO optimalisatie | Online zichtbaarheid vergroten | Janneke Dijkhuis
1571
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1571,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

SEO Optimalisatie

Welcome to my virtual office

Ben je op zoek naar een verantwoordelijke, high-skilled online marketeer met een bak aan SEO ervaring? Tadaaa, hier ben ik!

 

Ik specialiseer me in samenwerkingen met midden tot kleine bedrijven die het een uitdaging vinden om gevonden te worden in de zoekmachines. Vandaag de dag is het essentieel om in de zoekresultaten bij de eerste 10 te ranken. De uitdaging bij SEO zit hem vooral in het feit dat Google continue optimaliseert waardoor ook de ranking criteria voor jouw content continue geupdate moet worden. Dit kan een tijdrovende klus zijn die ik je graag uit handen neem.

 

Mijn expertise zit in on page optimalisatie voor reis gerelateerde websites en webshops.

 

Ik gebruik de tools van Mongools (keyword researcher, tracking keyword ranking en analyses). Doorgaans maak ik eerst een volledige analyse van je website op basis van de huidige content en structuur in combinatie met de keywords waar het relatief gemakkelijk scoren is (het laag hangende fruit). Dat kan betekenen dat huidige content geoptimaliseerd dient te worden, maar ook geefik advies over de content die nog op je website ontbreekt. Het doel is om je domain authority te versterken en uiteraard de vindbaarheid in de zoekmachines te verbeteren.

Virtual-Assistant-Digital-Nomad

Vraag nu een Skype gesprek aan om te zien of ik jou kan helpen om meer zichtbaar te worden online!

Wat collega’s, managers en klanten over me zeggen