Huur me in als spreker voor je evenement | Janneke Dijkhuis
1584
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1584,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Je kunt me in huren als spreker voor evenementen voor zowel scholen als in het bedrijfsleven. Ik deel mijn ervaringen, verhalen en avonturen met een humoristische invalshoek. De talks zijn ontwikkeld om te inspireren en worden ondersteund met quotes, foto’s en/of video.

 

Voorbeelden van talks die ik al eens gegeven heb

Janneke-Dijkhuis-Public-Speaker

Van carrieretijger naar salty sailor

In 2015 verruilde ik mijn comfortabele expat leventje in Bali en ‘jaloersmakende’ baan voor een onbekend avontuur. Nog nooit had ik een dag in m’n leven gezeild. Toch sprong ik aan boord van een 14 meter lange zeilboot om in vijf maanden van Maleisië naar Zuid-Afrika te zeilen. De enige zekerheid die ik had was dat ik zeeziek zou worden. Ik zeilde de Indische oceaan over met mensen die ik nog nooit ontmoet had, naar plekken waarvan ik de naam nog nooit gehoord had op een 7km diepe oceaan. Toen ik aanbood stapte dacht ik nog: ‘Is dit hoe domme mensen aan hun einde komen?’

 

In mijn talk vertel ik wat me gedreven heeft om mijn gevoel te volgen en in het diepe te springen. Alleen de eerste meters van het avontuur waren gepland, ik had al het mooie wat daaruit voort kwam vloeien nooit kunnen voorzien.

VA-Festival-Patty-Golsteijn-QA

Het leven van een reizende virtueel assistent

Mijn ‘toevallige’ carrière als reizende virtueel assistent ging met vallen en opstaan. Zonder een breed scala aan online skills zette ik mijn online bedrijf op. Twee stappen vooruit, één achteruit. De bochtige weg naar succes leek lang en eindeloos. Ik deel de up’s en de down’s, het goede en het slechte en laat je publiek vertrekken met een glimlach!

Andere onderwerpen waar je me als spreker voor kunt inhuren:

 

  • De toekomst van toerisme: combinatie van mijn 10 jaar branch ervaring en mijn nomadische bestaan
  • De toekomst van toerisme: combinatie van mijn 10 jaar branch ervaring en mijn nomadische bestaan
  • Zeezeilen: perspectief van een opstapper
  • Locatie onafhankelijk leven: minimalistische levensstijl

 

Stuur een e-mail naar hello@jannekedijkhuis.com voor meer informatie of boekingen.