Virtual Assistant | Online zichtbaarheid vergroten | Janneke Dijkhuis
1571
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1571,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Virtual Assistant

Welcome to my virtual office

Ben je op zoek naar een verantwoordelijke, high-skilled en probleemoplossende side kick met een bak aan ervaring? Tadaaa, hier ben ik! Naast 10 jaar ervaring binnen verschillende takken in het toeristisch bedrijfsleven werk ik sinds april 2016 voor mezelf als virtueel assistent.

 

Ik specialiseer me in samenwerkingen met eenmanszaken waarbij de groei van het bedrijf tegen gehouden wordt omdat operationele taken te veel tijd in beslag nemen. Supertof dat je bedrijf zo gegroeid is, maar je wilt je handen vrij hebben om meer focus en tijd te hebben voor je core business.

 

Hier kom ik kijken, ik neem de dagelijkse beslommeringen van je over. Van klantenservice tot het genereren van content. Van SEO-teksten schrijven tot je website onderhouden. Je social mediakanalen voeden, nieuwsbrieven produceren en automations opzetten. Ik ondersteun je daar waar jij die extra handjes nodig hebt.

 

Dus ben je op zoek naar:

Virtual-Assistant-Digital-Nomad

Meer uren in een dag?

Altijd roepen dat je het zo druk hebt gaat je niet ontlasten. Tijd kun je niet kopen, mijn services wel. Ik neem taken uit handen zodat jij weer lucht krijgt voor het ondernemerschap.

 

 

Een helpende hand alleen wanneer je het nodig hebt?

Wanneer het druk is schakel je mij in. Op rustige momenten doe je het zelf.

 

 

Een betrouwbare sidekick die de klus naar tevredenheid klaart?

Je zit niet te wachten op iemand die je de berg op moet duwen. Nope, laat mij de kar trekken!

 

 

Overzicht in de chaos?

Grenzeloze ambities en wilde ideeën ben jij ten volle uit. Ik help je om ambities en ideeën om te zetten in haalbare doelen die bereikt worden.

Heb je vragen of wil je eens kennismaken om te zien of ik een aanvulling op je bedrijf ben? Het lijkt me leuk om een Skype afspraak te plannen om meer te weten te komen over waarnaar jij precies op zoek bent.

Mijn uurtarief is € 45,-

Wat collega’s, managers en klanten over me zeggen