“Bijzonder interessant wat het onderbewuste je probeert te vertellen!” @jilpotma_dsgn

DE REIS NAAR BINNEN

De reis naar binnen gaat vooral over integratie. Vaak leggen we dingen bloot, krijgen we inzicht en soms weten we ook al de oorzaak van patronen en overtuigingen waar we in verstrikt zitten. En dan? Dan gaat de reis naar binnen pas echt beginnen. Het integreren en belichamen van verandering is een vallen en opstaan. Zelf ervaar ik dat als een heilig proces. Een ontdekkingstocht van betekenis, met diepgang en plezier. In dit 6 maanden traject reis ik een stukje met jou mee en begeleid ik je in het integratieproces.

Ben je al een tijdje onderweg in de wereld van persoonlijke ontwikkeling? Heb je inzichten opgedaan, zelfreflectie beoefend en gezocht naar manieren om een dieper begrip van jezelf te krijgen? Vind je het uitdagend om hetgeen je over jezelf hebt geleerd te integreren? Misschien ben je op een punt gekomen waarop je voelt dat er nog meer te ontdekken valt, een diepere laag van zelfinzicht die nog verscholen in jou ligt.

FOR BETTER TO COME, GOOD MUST STAND ASIDE

Er is niet één manier van groeien. Eén pad wat leidt naar succes. Eén waarheid. Het is jouw unieke proces. Dat betekent dat je te werken hebt met wat er is: met jouw blokkades, uitdagingen, maar ook met jouw (verborgen) talenten en gaven.

Dit traject gaat over persoonlijk leiderschap. Dat betekent dat je verantwoordelijkheid gaat nemen over de koers van je leven. In aanvang kan dat aanvoelen als verraad. Het vraagt het namelijk van je om dingen anders te doen dan hoe je ze altijd hebt gedaan en daar kan je omgeving op reageren. Het vraagt het vaak ook van je om spannende stappen te zetten die eenzame gevoelens kunnen oproepen.

Het integreren van wijsheid, inzichten en patronen is een proces van horten en stoten. Twee stappen vooruit, één achteruit. En soms andersom. Iedere keer is het weer herinneren van hetgeen je op een goed moment bewust van was.

De sleutel tot persoonlijk leiderschap is zelfbewustzijn.
Het begint met het begrijpen van wie je bent en waar je voor staat.

Je hebt je droomleven waarschijnlijk al heel vaak gevisualiseerd in de hoop dat het realiteit wordt. Je manifestatiekracht lijkt het de ene keer even te doen en vervolgens zakt het weer af. En zakt de moed je in de schoenen.

Je kan er helemaal voor gaan met ochtend routines, journalen en werken aan een krachtige mindset, maar als je de onderstroom niet meeneemt dan blijf je ploeteren.

Jouw schaduw en systemische patronen zijn veeleisende leermeesters. Ze zijn krachtiger dan welke affirmatie ook en regeren jouw buitenwereld vanuit het onbewuste.

Dé manier om deze patronen te ontkrachten is om de destructieve dynamieken in jouw systeem naar het licht te brengen en ze te doorvoelen. Want hetgeen je je bewust van bent en geïntegreerd is kan je niet meer besturen.

SHADOW WORK IS THE PATH OF THE HEART WARRIOR

IK BEN JANNEKE

En mijn aanpak berust op de overtuiging dat je echte vrijheid ervaart wanneer je jouw familiesysteem, je nest, onderzoekt en licht werpt op je schaduw.

Het bereiken van je gevisualiseerde leven is vooral een innerlijk proces waarin je de persoon dient te worden die jouw manifestaties kan uitdragen. Het gaat niet om meer, maar om beter.

In dit traject onderzoeken we dan ook samen jouw blokkades en gaan we naar de wortel om ze te ontkrachten. Dat ontkrachten is een integratie proces wat om vertrouwen, overgave en geduld vraagt. Dat zijn tevens de ingrediënten voor een harmonieus leven vanuit rust gecreëerd op eigen voorwaarden.

The cave you fear to enter,
holds the treasure you seek

Jij hebt de drive en de potentie om uit je voegen te groeien. En het is tijd. Hoog tijd om uit je eigen weg te stappen. Jouw ervaring van de buitenwereld is een weerspiegeling van je binnenwereld en dat is dan ook precies de plek waar we samen de sleutel gaan ophalen om jouw potentieel te verzilveren.

Dit traject met mij laat je jouw goud zien. We onderzoeken de systemische lijnen en loyaliteiten die op de onderlaag nog steeds koers bepalen. Je haalt je goud -jouw verborgen talenten- op uit je schaduw en integreert het, zodat je jouw unieke levenspad krachtig en met vertrouwen kunt bewandelen.

Met respect en aandacht sta ik naast je in jouw groeiproces op weg naar een geïntegreerd leven.

WAT ANDEREN ZEGGEN

HOE WE HET GAAN DOEN

6 maanden traject, inclusief:

  • Een kick off sessie van een dagdeel (live) waarin ik o.a. de associatietest afneem en we elkaar nog beter leren kennen tijdens een wandeling en lunch.
  • Wekelijkse call voor accountability en bijsturing (30 minuten)
  • Iedere maand een innerlijke groei sessie van 1,5 uur (live)
  • 2 familieopstellingen
  • Deelname aan opstellingen avonden als representant
  • Een uitgebreide reading van jouw energetische structuur aan de hand van medicijnwiel numerologie.
  • Droom duiding
  • Support via mail en WhatsApp

Aan de start van het traject bepalen we jouw hulpvraag en doelen, waar we vervolgens gedurende het traject mee aan de slag gaan.

Opdrachten

Gedurende het traject is het huiswerk om je familiesysteem te onderzoeken. Ik kijk, lees en voel met je mee, zodat we patronen en generationeel herhalende verhalen blootleggen.

Daarnaast geef ik verschillende oefeningen en opdrachten mee die ondersteunend zijn aan het integreren van opgedane inzichten en kennis.

Resultaat

Aan de start van het traject bepalen we naar welke doelen je toewerkt en waar je aan het einde van het traject wil staan. In het kennismakingsgesprek kan ik op basis van jouw verhaal ook aangeven wat een realistisch resultaat is om naartoe te werken. Aan het einde van dit traject heb je flinke stappen gezet in je proces naar geïntegreerd persoonlijk leiderschap.

Het begint met die verandering van je innerlijk landschap. Jouw ervaring van de buitenwereld volgt je daarin trouw. Je innerlijke groei ga je gereflecteerd zien in je werk, je relaties en hoe je door je dagen beweegt.

Investering: € 2997,- (incl. 21% btw)

Mogelijkheid om in termijnen te betalen.

Mijn begeleiding wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Wel zijn er vaak mogelijkheden tot vergoeding via de werkgever in het kader van duurzame inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Indien de investering niet binnen je budget past nodig ik je uit om bij je werkgever en/of arbo arts te informeren naar de mogelijkheden.

Vraag en antwoord

Dit traject is voor jou als je het als een uitdaging ervaart om reeds opgedane inzichten en kennis te integreren. En daarnaast nieuwsgierig bent naar, en er klaar voor bent om, op een diepere laag in jezelf te kijken naar hetgeen je weerhoudt om vanuit persoonlijk leiderschap het leven aan te gaan.

Persoonlijke ontwikkeling vraagt om toewijding. Het aangaan van ingesleten patronen en niet-dienende overtuigingen is namelijk een intensief traject. Van het resultaat geniet je echter levenslang. Om er zeker van te zijn dat het voor ons allebei goed voelt om dit avontuur aan te gaan plannen we altijd eerst een (gratis) kennismakingsgesprek in.

In mijn begeleiding werk ik met het onbewuste vanuit de Jungiaanse Psychologie (Schaduwwerk) gecombineerd met sjamanisme. Denk daarbij aan voorouderlijk werken (systemisch coachen en familieopstellingen), rituelen, droom duiding en medicijnwiel numerologie.

Mijn begeleiding wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Wel zijn er vaak mogelijkheden tot vergoeding via de werkgever in het kader van duurzame inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Indien de investering niet binnen je budget past nodig ik je uit om bij je werkgever en/of arbo arts te informeren naar de mogelijkheden.

Wanneer je een factuur op naam van jouw bedrijf wilt, geef dit dan even aan bij de kennismaking. Je hebt in dat geval rekening te houden met het feit dat de genoemde bedragen niet incl btw, maar ex btw zullen worden doorberekend (er komt zogezegd 21% btw bovenop de vermelde bedragen).

In een (gratis) kennismakingsgesprek stemmen we allebei af of we een klik met elkaar voelen. Het is voor ons beide belangrijk te voelen dat dit avontuur de juiste keuze voor jou is.

Meestal reageer ik binnen 48 uur op je verzoek voor een kennismakingsgesprek.

Kick-off sessie

Deze 4 uur durende sessie doen we op locatie in Drenthe en is inclusief een lunch en wandeling. Ook neem ik de associatietest af; deze test is een uitnodiging aan je complexen -jouw imprints- om zich te laten. Deze test is een levenswerk van Carl Jung en zorgt ervoor dat de innerlijke blokkades feilloos worden blootgelegd. Het voordeel hiervan is, is dat we niet hoeven te zoeken naar waar de focus mag liggen in dit traject; de test legt het namelijk bloot.

Innerlijke groei sessie (iedere maand, totaal 6x)

Deze sessies duren 1,5 uur per keer en leidt ik in met een meditatie. Bij voorkeur is de sessie live in Drenthe, maar dit mag ook online. We richten ons op de vastgestelde hulpvraag i.c.m. wat zich op dat moment aandient. Geen één sessie is gelijk en afhankelijk van wat zich aandient kan het zijn dat we een ondersteunende oefening of ritueel doen. Ook is het mogelijk dat we tot een opstelling komen.

Wekelijkse (video) call voor accountability en bijsturing (30 minuten)

Een korte call waarin ik met je meedenk, voel en kijk naar hoe je hetgeen waar je op dat moment tegenaan loopt kunt aanvliegen.

Droom duiding

Dromen die je gedurende deze 6 maanden hebt mag je naar me mailen. We duiden ze om de boodschappen die erin verborgen liggen te kunnen begrijpen.

Support via mail en WhatsApp

Loop je gedurende de week tegen vragen en onduidelijkheden aan dan kun je per mail of via WhatsApp contact met me zoeken. Ik help je dan z.s.m.

De cultuur waarin je bent grootgebracht, je vriendenkring, de opleidingen die je hebt genoten en je familie zijn allemaal systemen die invloed hebben op jouw individuele systeem. Ze zijn bepalend voor wat je denkt, hoe je doet, hoe je de wereld ervaart en je gedrag in de breedste zin van het woord. Hierbij is je familiesysteem de meest invloedrijke. Werken met systeemdynamieken betekent kijken naar hoe jij je verhoudt tot deze systemen, welke dynamieken er spelen, waar patronen en overtuigingen hun oorsprong vinden, zodat je ze vervolgens kunt ontkrachten en gemakkelijker door het leven kunt bewegen.

Dromen zijn berichten van je onbewuste. En als je weet dat je onbewuste altijd streeft naar jou trouw te laten zijn aan je unieke levenspad, het pad van individuatie, is het dus heel interessant om te weten wat jouw onbewuste je te vertellen heeft.