Gids voor het doen van familieonderzoek

Echte vrijheid heeft niet zoveel te maken met de afwezigheid van beperkingen, zoals een werkgever, een relatie of binding aan een locatie. Echte vrijheid is een innerlijke houding die je gaat ervaren wanneer je jezelf ontdoet van patronen en overtuigingen die jou op de onderlaag in hun greep houden. Die patronen en overtuigingen zijnĀ  in de meeste gevallen terug te herleiden naar je familiesysteem.

In deze gids deel ik vijf stappen waarmee je inzicht in je familiesysteem krijgt, zodat je de onderstroom beter gaat voelen en zien: de onbewuste verstrikkingen en loyaliteiten. Wanneer je daar meer zicht op hebt ontstaat die innerlijke vrijheid en ervaar je meer (zelf)vertrouwen. Je kunt de gids hieronder gratis aanvragen, ik stuur het je dan per e-mail toe.

Vervolgens stuur ik je een tijdje iedere week een mail met opdrachten waardoor je nog meer inzicht in je familiepatronen krijgt, maar ook deel ik opdrachten aan de hand van schaduwwerk. Met de wekelijkse mails neem ik je mee op een innerlijke reis, waardoor je steeds beter gaat zien wat op de onderlaag de koers van je leven bepaalt.

Liefs van Janneke

PS: je kunt je uiteraard op ieder gewenst moment weer uitschrijven!