Familieopstellingen Hoogeveen, Drenthe

Voelt het alsof je telkens in dezelfde valkuilen stapt en wil je graag patronen doorbreken?
Heb je het gevoel dat je je volle potentieel (professioneel en/of privé) nog niet benut?
Wil je graag meer vanuit eigen kracht en innerlijke wijsheid belangrijke keuzes maken?

Gedragsveranderingen zijn hardnekkig.
Zelfs als we ons voornemen het een volgende keer echt anders te doen, stappen we met het grootste gemak weer in onze valkuilen. Alsof we ons zelf saboteren.

De oorzaak van dit destructieve gedrag ligt vaak verborgen in dynamieken in je (familie)systeem.
Ongemerkt bevinden we ons in niet-zichtbare verstrikkingen die gedrag en gedachten beïnvloeden en daarmee ook een vertekend beeld geven van je kansen, mogelijkheden en jouw ervaring van het leven.

Familieopstellingen is ontworpen om de verborgen dynamiek in een (familie)systeem bloot te leggen om zodoende nieuwe perspectieven op je eigen gedrag te krijgen en daarmee niet-werkende patronen te ontkrachten. Onzichtbare patronen worden in een opstelling bloot gelegd en daarmee kom je tot de kern van je eigen blokkades. Dit geeft vrijheid

Samen met collega Harry van Zomeren organiseer ik een familieopstellingenavond op vrijdag 14 oktober. Wil jij de magie van een opstelling zelf ervaren, of ben je nieuwsgierig of een familieopstelling iets voor je kan zijn en wil je eerst een opstelling bijwonen als representant? Dan nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan deze avond.

Wat: De avond wordt ingeleid met een korte uitleg over familieopstellingen, een mediatie gevolgd door twee opstellingen.
Waar: Centrum voor Welzijn & Gezondheid, Het Haagje 109 in Hoogeveen
Wanneer: vrijdag 14 oktober van 19:00-22:00
Investering: je bijdrage als representant is € 20 en voor het inbrengen van je vraag berekenen we € 60. Prijzen zijn inclusief koffie, thee en versnaperingen

Voor deelname kun je me mailen.

Mocht je niet precies weten wat je mag verwachten van een opstelling, maar ben je wel geïnteresseerd in wat het nu precies is, lees dan eerst het artikel wat zijn familieopstellingen waarin ik de meest gestelde vragen over familieopstellingen beantwoord. Heb je daarna nog vragen: let me know! Ik beantwoord ze graag voor je.

The best project you’ll ever work on is you