De reis naar binnen

Regelmatig staan er toffe activiteiten en trips gepland waar ik een bijdrage aan lever, aan deelneem of organiseer. Ik vermeld ze op deze pagina. Wil je de eerste zijn die weet wanneer er iets leuks gepland staat: laat dan je mailadres achter.

Diep healing retreat!

Regelmatig breng ik groepen samen voor een plant medicijn weekend. Zelf ben ik deelnemer tijdens deze weekenden. Het faciliteren en de begeleiding laat ik graag aan professionals over. Het volgende weekend staat gepland voor juli 2022.

Ben jij bereid los te laten, alles wat je denkt te zijn. Wil je meer van jezelf ontdekken. Wil je meegenomen worden tot aan het einde van je comfortzone, omdat je weet dat daar jouw groeimogelijkheden liggen. Wil je jouw ware potentieel ontmoeten? Kom dan naar dit diep transformerende, extra lange weekend.

Programma

Donderdag: adem- en lichaamswerk en genieten rondom een kampvuur.
Vrijdag: Ayahuasca ceremonie
Zaterdag: Huachuma ceremonie
Zondag: Integratie + cacao ceremonie

Waar: Almkerk
Medicijnen: Ayahuasca, San Pedro & Cacao
Wanneer: Donderdag 28 juli t/m zondag 31 juli 2022
Kosten: € 795

The best project you’ll ever work on is you

Schrijfretraite op zee!

Mijn schrijfcoach Nanda Huneman heeft samen met de eigenaresse van het zeilschip de Nirwana een supertof schrijfavontuur op zee georganiseerd. Nanda begeleidt je met creatieve schrijfopdrachten en Irene zorgt dat we op koers. En ik ga mee als kok! Deze trip is een fantastische combinatie van zeilen hijsen en verhalen schrijven!

Waar: vertrek vanaf Enkhuizen.
Route: IJsselmeer en de Wadden
Wanneer: Zondag 7 augustus 21:00 tot vrijdag 12 augustus 15:00
Kosten: vanaf € 850 (gedeelde 2pk)

Menu