De reis naar binnen

Regelmatig staan er toffe activiteiten en trips gepland waar ik een bijdrage aan lever, aan deelneem of organiseer. Ik vermeld ze op deze pagina. Wil je de eerste zijn die weet wanneer er iets leuks gepland staat: laat dan je mailadres achter.

4-daagse zeiltrip langs de Wadden

Carlien, Miquel, Rheatanya en ik nemen een mooie groep van 24 mensen mee naar het Wad op tweemastklipper Suydersee.

Programma

Een strak omlijnd reisplan is er niet.
Op zee is het leven ook niet maakbaar en we bekijken tegen die tijd de stroom en de wind en bewegen daarin mee.

Weinig zo magisch als varen op het wad. Daar droog te vallen: de zee langzaam weg zien trekken en een paar uur later ook weer terug zien komen.

We zullen in principe de nachten op het wad doorbrengen en niet in de havens (uiteraard mits de weersomstandigheden dit toelaten) om zoveel mogelijk van de natuur en de rust te genieten. Een mooie zonsondergang met een lekker hapje, prachtige sterrennachten beleven tijdens een verdiepend gesprek, een verstillende wandeling op de zandbank ervaren, of een meditatie aan dek… al naar gelang de wensen en wat we er samen van maken.

Waar: In- en uitschepen: Harlingen
Wanneer: Zondag 31 juli t/m donderdag 4 augustus 2022
Kosten: € 325 (vol geboekt)

The best project you’ll ever work on is you

Schrijfretraite op zee!

Mijn schrijfcoach Nanda Huneman heeft samen met de eigenaresse van het zeilschip de Nirwana een supertof schrijfavontuur op zee georganiseerd. Nanda begeleidt je met creatieve schrijfopdrachten en Irene zorgt dat we op koers. En ik ga mee als kok! Deze trip is een fantastische combinatie van zeilen hijsen en verhalen schrijven!

Waar: vertrek vanaf Enkhuizen.
Route: IJsselmeer en de Wadden
Wanneer: Zondag 7 augustus 21:00 tot vrijdag 12 augustus 15:00
Kosten: vanaf € 850 (gedeelde 2pk)