Meest gestelde vragen over | zeilen als opstapper | Digitale Nomaden leven | Virtueel Assistent
1664
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1664,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

FAQ mindfulness reizen

Algemene vragen omtrent Bali en de mindfulness reizen

Kan ik deze reis ook samen doen met een vriend/vriendin of partner?

De mindfulness reizen Bali zijn ontworpen om op individuele basis te doen. Het is (op dit moment) niet mogelijk om de reis samen met iemand te doen.

 

Kan ik de intercontinentale vluchten ook via jou boeken?

Nee, deze moet je zelf boeken. Ik kan je uiteraard wel helpen bij het boeken van de vlucht, maar ook bij de verdere invulling van je reis op Bali.

 

Ik ben al (heel vaak) op Bali geweest, houd je hier rekening mee?

Tijdens het kennismakingsgesprek komt dit onderwerp zeker aanbod en hoor ik graag welke ervaringen je al met Bali hebt gehad. In de samenstelling van jouw mindfulness reis houd ik daar rekening mee indien mogelijk.

 

Wat wordt bedoeld met avontuurlijk en mindfulness?

De activiteiten zijn avontuurlijk en dagen je uit. Dit betekent overigens niet per se extreme sporten. Daarnaast geldt voor ‘mindfulness’ dat het niet per se yoga en meditatie hoeft te zijn. Activiteiten wisselen elkaar af en er is een combinatie van verschillende activiteiten die toegankelijk zijn voor iedereen. De strekking is uit je comfort zone komen en dat zit hem vaak in kleine dingen.

 

Is het wel vertrouwd om nu naar bali te reizen gezien de vulkaan uitbarstingen?

De Agung vulkaan in sinds 2017 actief. De vulkaan bevindt zich in het oosten op het eiland. In andere delen op het eiland heb je geen last van de vulkaan. Ook het oosten van Bali is gewoon veilig. Je kunt de actuele situatie omtrent Agung in deze Facebook groep volgen.

Vragen omtrent het programma

 

Wat als ik de activiteiten tijdens de reis niet wil doen?

Je bent niet verplicht om iets te doen wat je echt niet wilt doen natuurlijk. Maaruh, je moet in aanvang van deze mindfulness reizen wel echt open staan voor het avontuur. In het kennismakingsgesprek stel ik een aantal vragen om te achterhalen wat al dan niet bij je past. Ook op medisch gebied en gezondheid stel ik vragen om ervoor te zorgen dat ik passende avonturen kan aanbieden. Het idee van deze mindfulness reizen is om uit je comfort zone te komen, omdat daar echte magie ontstaat. Ik ga ervan uit dat, ondanks dat dat spannend is, je dat ook echt graag wilt!

 

Ik wil percé …. doen/zien/ervaren. Kan dat?

Euh… dat kan voor of na de reis. Tijdens de reis ligt de invulling vast.

 

Ga ik Bali ook een beetje buiten de gebaande paden ontdekken?

Naast het werken aan jezelf zijn de reizen ook ingestoken om een stukje van Bali te zien waar het niet of minder toeristisch is. Je krijgt dus een andere kant van het eiland te zien dan die veelal in media gepromoot wordt. Wanneer je voor de 10-daagse reis kiest krijg je een heel gevarieerd beeld van het eiland.

 

Heb ik veel vrije tijd tijdens het programma?

De dagen zijn niet van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat vol gepland, omdat ik geloof dat je ook tijd nodig hebt om te verwerken wat je ervaren hebt. Dat gezegd hebbende, is het niet aan te raden om zelf dingen te plannen tijdens de reis (kan ook niet, want je weet op voorhand niet waar je je op het eiland bevindt). Er is uiteraard wel mogelijk om ter plaatse in je vrije tijd je eigen plan te trekken.

 

Wat voor opdrachten moet ik doen tijdens de mindfulness reis?

De opdrachten tijdens de mindfulness reizen varieren. Soms betreffen het schrijfopdrachten, maar het kunnen ook opdrachten zijn om juist ergens naartoe te gaan of iets uit te voeren. Alle opdrachten zijn erop gericht om los te breken van je huidige situatie en een stapje in de richting van de verandering te zetten die jij graag wilt maken in je leven.

Vragen omtrent het boeken van een mindfulness reis

 

Hoe kan ik deze reis boeken?

Je kunt een kennismakingsgesrek aanvragen “stuur mij meer informatie/of boek”. Tijdens het kennismakingsgesprek kun jij eventuele vragen stellen en kan ik achterhalen welke activiteiten het beste bij je passen. Tijdens het gesprek of aansluitend kun je per e-mail de reis bevestigen.

 

Wanneer moet ik de reis betalen?

Na het boeken van de reis stuur ik je een bevestiging en een betaallink. Indien je aanvangstdatum meer dan drie maanden in de toekomst ligt, is een aanbetaling van 25% voldoende om de reis te bevestigen. Uiterlijk 6 weken voor aanvang dient de gehele betaling binnen te zijn. Je ontvangt ook hiervoor een betaallink.