John en Jeanet

Column

Eind 2021 zei ik ja tegen het huis waar ik nu 1,5 jaar in woon.
Ik moest een jaar wachten voordat ik erin kon.
Geen probleem, ik leefde al 1,5 jaar als nomade in Nederland.
Daar kon nog wel een jaartje bij.
Helemaal nu het perfecte woonplekje op m’n pad was gekomen.
De behoefte om mezelf stevige ondergrond te geven door wortel te schieten op mijn geboortegrond was groeiend.
Ik begon ernaar te verlangen.

Om dat proces meer bedding te geven ging ik opzoek naar een samenwerking waar ik als freelancer van betekenis kon zijn. En waar ik op locatie kon werken, zodat mijn week meer structuur kreeg. Dat zou me bedding geven in de roetsjbaan die voor me lag, en waarvan ik me minder bewust was dan dat ik toen dacht, weet ik nu.

John en Jeanet noemen dat begrensde vrijheid.
Zonder kaders heb je geen echte vrijheid zeggen zij. Heb heldere grenzen en vrijheid zal stromen op ieder vlak. Dus gaf ik mezelf kaders en zat ik als business manager vanaf januari 2022 iedere maandag en donderdag bij hen op kantoor in de Wijk.

John is niet bescheiden.
Geboeid en verwonderd kan ik naar hem luisteren wanneer hij me vertelt over zijn wins en overwinningen.
En bij Jeanet ervaar ik een stuwkracht.
Ze nodigt me iedere keer uit om persoonlijk leiderschap te tonen.
En ontziet me daarin niet
Comfortabel Discomfort noemen ze dat.

In de twee jaar dat ik bij hen heb gewerkt heb ik veel mogen leren.
Gedurende de weken, maanden en jaren begon ik hun Relaxed Vlammen methode steeds beter te kennen en ook te leven.

De afgelopen jaren kwam ik met vallen en opstaan tot stilstand na tien jaar in het buitenland wonen, zeilen en altijd in beweging zijn.
Het hebben van een vaste werkplek met gemotiveerde mensen die me scherp houden en inspireren steeds meer leiderschap over m’n leven te pakken was heel aanmoedigend.
Vooral op de momenten nadat ik weer eens was gevallen en dus ook weer op moest staan.
Dat is dan weer Onbewogen Veerkracht leerde ik tijdens mijn werk in de Wijk.

Afgelopen vrijdag was ik voor het laatst bij Lifestyle of Business.
Mijn fundering is aanzienlijk verstevigd.
Het voelt op verschillende lagen alsof de cirkel rond is.
Het afscheid is voor mij een volgende stap in de richting van vakvrouw naar leider.
Zoals John en Jeanet zo mooi zeggen.

Familieopstellingen Drenthe

familieopstellingen-drenthe

Iedere maand begeleid ik twee reizigers in een familieopstelling op De Hof van Axen in Witteveen (Dr.)

Voel je uitgenodigd om mee te reizen als representant of om zelf een vraag in te brengen.

Op Reis naar je Roots

Op-reis-naar-je-roots

Bij aankomst in deze wereld ontvang je geen routebeschrijving voor de reis die voor je ligt. Waar je wel mee wordt geboren is een energetische structuur, een zielenplan. Het komt vaak voor dat we de verbinding met ons zielenplan kwijt zijn geraakt. De oorzaak hiervan ligt bijna altijd in je geschiedenis en je familiesysteem. In dit 3 maanden traject ga je terug naar je roots, met behulp van systemische oefeningen en Jungiaanse Psychologie, om daar antwoorden op belangrijke levensvragen te vinden.

Persoonlijke reading

Medicijnwiel-Numerologie

In deze persoonlijke reading krijg je inzicht in je energetische structuur aan de hand van medicijnwiel numerologie. Het medicijnwiel kun je zien als een kompas dat richting geeft aan het leven. Dit gekoppeld aan 5 cijfers, die aan de hand van je geboortedatum berekend worden, geeft jouw energetische structuur weer.

Maart 24
Previous post
Maart toen en nu
Next post
Jil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.