Koerswijziging

Column

Sinds 2018 bied ik op Bali avontuurlijke verrassingsreizen aan. Eind 2019 had ik zoveel mooie reacties ontvangen van klanten en voelde ik dat het tijd was: mijn eigen (reis)bedrijf.

Mindful Surprise werd geboren.
Ik droomde groot.
De reizen moesten ook in Europa uitgevoerd worden. En het aanbod op Bali wilde ik vergroten. Ik werkte er hard aan. Ik heb er energetisch en financieel in geïnvesteerd.

Ik weet dat ik geen uitzondering ben als ik zeg dat het afgelopen jaar heel anders is gelopen dan gepland. Voor mij geldt dat op weg van Bali naar Zuid-Europa ik strandde in Nederland. Volgens mij hoef ik niet uit te leggen dat de reizen die ik op Bali aanbood en de reizen die ik in Zuid-Europa aan het ontwikkelen was, niet helemaal geworden zijn wat ik ervan verwacht had.
Het werden reizen in Nederland.
Ook leuk.
M’n hart zat er alleen niet in.

Mijn boodschap blijft echter wel bestaan: het avontuur met jezelf en het leven aangaan, leidt tot een vervuld en gepassioneerd leven. Een tevreden leven waar je daadwerkelijk aan kunt deelnemen i.p.v. het uit angst te ontwijken. (@tibor.nl ;))

Ondanks dat de buitenwereld niets van mij als ondernemer gezien heeft in 2020, heb ik voor m’n gevoel een aantal van de meest waardevolle ondernemerslessen geleerd. Die lessen gingen over flexibiliteit, denken in oplossingen en kansen, bij jezelf blijven en de kracht van focus.

Dit heeft geleid tot wederom een koerswijziging.

Waar ik me voorheen probeerde te verstoppen achter het aanbieden van reizen, neem ik nu de lead.

Ik weet namelijk heel goed hoe het voelt om telkens aan jezelf en je mogelijkheden te twijfelen. Om die dromen die je hebt weg te stoppen, omdat je denkt dat je niet over de financiën, het lef of de skills beschikt om ze waar te maken.

Ik weet tegenwoordig nog veel beter om ondanks angst en twijfel, het toch gewoon te doen; dromen najagen, je hart volgen, avontuurlijk leven.

Ik heb eindeloos veel mentoren gehad die me in de juiste richting hebben geholpen.
Elk avontuur weer.

En nu ben ik er klaar voor om die mentorrol op mij te nemen. Om vrouwen die hun hart willen volgen en avontuurlijker willen leven te helpen de mindset te creëren die precies dat mogelijk maakt!

Maart 2021
Previous post
Worden waar je niets van begrijpt
Next post
Wakker worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.