Maart toen en nu

Column

Tien jaar geleden begon maart voor mij in Winterberg met familie.
Daarna stond ik een week op de toerismebeurs (ITB) in Berlijn.
En vanuit daar vloog ik terug naar Bali.

Toen was dat thuis.

Op de terugreis van de luchthaven naar huis had ik daar vaak hetzelfde praatje met de taxichauffeur. Hij vertelt over zijn werk en mij werd dan gevraagd waar ik vandaan kwam, hoelang ik op Bali verbleef, wat voor werk ik deed en of ik een vriend had.

Deze maand ging ik ook op reis.
Eerst kamperen met Bart.
Mijn vriend.
Klinkt nog steeds onwennig trouwens.

Ik heb een vriend!

Het was ons eerste weekendje weg.
We sliepen 2 nachten op een natuurcamping bij Borger.
In zijn bus.
Overdag einden wandelen.
’s Avonds vuurtje en knus tegen elkaar aan kruipen.

En afgelopen week was ik, net als tien jaar geleden, in Berlijn.
Nu ook weer voor werk.
Toen ging mijn werk over reizen in de buitenwereld.
Ik stelde reisschema’s samen, contracteerde accommodaties en verkocht pakketreizen aan Europese touroperators.

Tegenwoordig gaat m’n werk over reizen door de binnenwereld.
Zielenreizen door het onbewuste.
Afgelopen week in Berlijn ging het over voorouderlijke aanwezigheid.
En daarmee ook over verschillende lagen in jezelf.
We deden rituelen met 65 mensen als representanten.
Wat was dat krachtig. Wat zit daar veel heling in.

Ik was met de trein en de auto.
Op de terugreis moest ik in Bad Bentheim uitstappen, want de trein ging de grens niet over naar Hengelo. Iets met personeel tekort en verschillen in netwerkspanningen in sommige wagons.
Dat laatste stuk naar Hengelo moest ik dus met de bus. Het was al laat. Half elf ofzo. Alleen ik met twee jonge mannen zaten in de bus. De chauffeur had wel zin in een praatje en vertelde over z’n rit van die dag en dat hij het er bijna op had zitten. Zijn dienst. Daar keek’ie naar uit.

“Waar moet je hier na naartoe,” vroeg de chauffeur.
“Drenthe,” zei ik.
“Drenthe is best groot,” lachte hij.
Of ik een goeie reis in Duitsland had gehad.
Hij vroeg niet wat voor werk ik doe.
En ook niet of ik een vriend heb.

Familieopstellingen Drenthe

familieopstellingen-drenthe

Iedere maand begeleid ik twee reizigers in een familieopstelling op De Hof van Axen in Witteveen (Dr.)

Voel je uitgenodigd om mee te reizen als representant of om zelf een vraag in te brengen.

Op Reis naar je Roots

Op-reis-naar-je-roots

Bij aankomst in deze wereld ontvang je geen routebeschrijving voor de reis die voor je ligt. Waar je wel mee wordt geboren is een energetische structuur, een zielenplan. Het komt vaak voor dat we de verbinding met ons zielenplan kwijt zijn geraakt. De oorzaak hiervan ligt bijna altijd in je geschiedenis en je familiesysteem. In dit 3 maanden traject ga je terug naar je roots, met behulp van systemische oefeningen en Jungiaanse Psychologie, om daar antwoorden op belangrijke levensvragen te vinden.

Persoonlijke reading

Medicijnwiel-Numerologie

In deze persoonlijke reading krijg je inzicht in je energetische structuur aan de hand van medicijnwiel numerologie. Het medicijnwiel kun je zien als een kompas dat richting geeft aan het leven. Dit gekoppeld aan 5 cijfers, die aan de hand van je geboortedatum berekend worden, geeft jouw energetische structuur weer.

Maart 24
Previous post
Met de trein naar Berlijn
Next post
John en Jeanet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.