Margit-van-Harten-Header foto blog

De reis van Margit van Harten over de magie van het leven

De reis van

Margit van Harten is het gezicht van bewust op weg.

Vroeger leefde Margit vooral in haar hoofd. Naarmate de jaren verstreken bleef het leven haar uitnodigen om de reis naar binnen te maken. Ze volgde haar intuïtie en maakte daarmee de reis van hoofd, naar hart, naar buik.

Het muurtje rondom haar hart kon niet anders dan afbrokkelen op dit magische avontuur.

Ze verkende het leven en zichzelf aan de hand van meditatie, yoga, tantra, dans, sjamanisme, plant medicijnen en andere bewustzijnsverruimende stromingen en activiteiten.

Inmiddels begeleidt Margit individuen, koppels en groepen op hun reis van hoofd, naar hart, naar in het lijf. Het is haar missie om haar cliënten uit te dagen het leven voluit te leven; zacht, krachtig, liefdevol, ongeremd en puur.

Dit doet ze door het organiseren van magische vrouwenweekenden, retraites, jaartrainingen en ze coacht vrouwen 1:1. Alles wat ze organiseert staat in het teken van het ervaren van de magie van het leven. En daar wilde ik meer van weten!

Biografie

Na haar studie bedrijfscommunicatie (WO) volgde ze verschillende cursussen en opleidingen op het gebied van coaching, filosofie, NLP, hypnotherapie, psychologie, regressietherapie, energetisch werk, yoga (is zelf ook 5 jaar lang actief yoga docent geweest), massage, tantra, reading en healing.

Met name de laatste jaren zijn plantmedicijnen de meest impactvolle teachers voor haar geweest.

Voordat Margit het spirituele pad verkende heeft ze jaren als communicatietrainer gewerkt in het bedrijfsleven. Ze is meer dan 14 jaar verbonden geweest met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als trainer Sociale Vaardigheden en Persoonlijk Leiderschap.

Daarnaast begeleidde ze 11 jaar lang retraites in het Spaanse Andalusië voor reisorganisatie Serendipty, wat later verder ging onder de naam Mi Cuento Reizen.

Leer deze energieke vrouw kennen in dit gesprek:

 

Volg de reis van Margit van Harten

Instagram Margit>>>
Haar platform bewust op weg>>>

 

Previous post
De reis van Jeanet Wolf over investeren (in jezelf)
Next post
Alles over innerlijk kind werk, incl. oefening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.