“Haar respect voor je proces en voortgang is opvallend” @hannahsophiastories

MENTORSCHAP TRAJECT

3 Maanden mentorschap traject voor mensen die hun eigen diepte willen verkennen om vanuit daar zichzelf vrij te maken van niet werkende patronen en overtuigingen, zodat ze een leven vrij van ‘had ik maar….’ kunnen leven..

“Je mooiste leven leven” klinkt leuk, maar hoe doe je dat eigenlijk? Aan de hand van schaduwwerk, droom duiding en met jouw familiesysteem als belangrijkste bron om je vrijer, crisis-proof en zelfverzekerder te voelen begeleid ik je in het aangaan van het avontuur met jezelf.

HERKEN JIJ JEZELF HIER IN?

Je ‘mooiste leven leven’ klinkt leuk, maar hoe doe je dat eigenlijk?

Je bent er klaar mee om jezelf voor de zoveelste keer in dezelfde valkuil te zien stappen: weer een foute man/vrouw, ‘ja’ zeggen wanneer je ‘nee’ bedoelt, ‘het risico’ niet durven nemen, omdat je het spannend vindt dat je de gevolgen niet kunt overzien.

Je beseft je dat je iets anders wilt dan de verwachting die je omgeving van je heeft en je wilt je losmaken van deze verwachting om zodoende je eigen koers te kunnen varen.

Je ziet dat jij degene bent die je eigen succes en geluk saboteert en bent er klaar voor om te doen wat nodig is om in de moeiteloze stroom van het leven te stappen.

JOUW UNIEKE LEVENSPAD

Jezelf leren kennen in alle uithoeken maakt jouw persoonlijke proces, jouw leven, een regelrechte joyride. Ongeacht of je jouw koers al duidelijk hebt of niet.

Als je voelt dat je iets anders van het leven wilt dan wat je tot nu toe ervaart, maar je weet niet welke richting je jouw leven op wilt brengen, dan is mijn advies: spring! Maak die bold move waarmee je al tijden in gedachten speelt. Dan gaat je hart namelijk zo snel kloppen dat de richting heel snel duidelijk wordt.

The biggest risk of all
is not taking one

Maar dat springen gaat vaak niet vanzelf. Het is rete-spannend om zekerheden voor onzekerheden op te geven, maar laat het je alsjeblieft niet tegenhouden om je hart te volgen.

Naarmate we ouder worden lijkt tijd door onze vingers te glippen. Voordat je het weet is jouw tijd op aarde, in deze hoedanigheid, voorbij. Welke route je naar je sterfbed kiest bepaalt of je aan het einde van de rit tevreden terugkijkt op je leven. Of niet.

Kies je voor het platgetrapte pad wat heel veilig voelt, betrouwbaar lijkt en tegelijkertijd onbevredigend is?
Of ga je voor dat unieke levenspad dat maar één persoon op deze aardbol kan bewandelen en waar je jezelf iedere keer weer op een andere laag leert kennen?

Dat tweede pad is avontuurlijk en vrij van ‘sleur’. Het vraagt keer op keer van je om leiderschap te nemen over de koers van je leven en vervolgens patronen en overtuigingen te doorbreken. En daar is lef voor nodig. Dit pad vraagt namelijk om af te wijken van je omgeving en dingen anders te doen dan de verwachting.

Dat is (in aanvang) een pijnlijke ‘opgave’.

VAN OPGAVE NAAR OVERGAVE

MIJN NAAM IS JANNEKE

Zelf koos ik ook voor dat tweede pad.
En door de jaren heen ben ik ervaringsdeskundige geworden in het bewandelen van dat avontuurlijke pad, inclusief weerstand vanuit m’n omgeving (familie, vrienden, werk).

Ik geloof dat als je het avontuur ten volle aangaat met jezelf dat je dan crisis-proof en vrij van ‘had ik maar….’ door het leven kunt bewegen; moeiteloos, vrij en dichtbij jezelf.

Dat is wat ik je toewens.
Dat is wat ik iedereen toewens.
Dat is waarom ik dit werk doe.

The best project you’ll ever work on is
YOU!

Mijn eigen ontwikkelpad is er één van emigratie, een reizend leven, voor mezelf werken, plantmedicijn reizen, systemisch werk, sjamanisme, werken met het onbewuste, yoga, (Vipassana) meditatie, zeezeilen, remigreren en schrijven. Ik ervaar mijn proces als een reis naar verbinding met het innerlijke kind in mij, naar Moeder natuur en mijn voorouders. Een reis waar ik meZelf echt leer kennen. En ondanks dat het een oneindige reis is, heeft het me nu al zoveel mooie dingen opgeleverd. Mezelf steeds authentieker durven uiten bijvoorbeeld en trouw blijven aan mijn eigen pad; met grote dank aan alle uitdagingen die het leven onontkomelijk toe blijft werpen.

In 2021 startte ik met de opleiding persoonlijk leiderschap en systeemdynamieken (3 jaar). In deze opleiding word ik opgeleid tot systemisch coach en leer ik over schaduwwerk, familieopstellingen, sjamanistische rituelen en Systemic Rituals®. Daarnaast startte ik in september 2022 een drie-jarige studie Jungiaanse Psychologie (diepte psychologie).

Ik begeleid jou graag op een stukje van jouw reis van hoofd naar hart. Van wilskracht naar flow. Van druk, druk, druk naar moeitelozer leven. Van het leven overkomt me naar leiderschap over je leven nemen.

SCHADUWWERK COACH

In mij vind je een stevige persoonlijkheid, iemand op wie je kunt vertrouwen.

Ik zie jou, ik hoor je en ik neem je mee naar binnen.
Daar begeleid ik je in het ontdekken waar je emoties vandaan komen, hoe je jezelf saboteert, waar je stress van krijgt, welke gedachten en overtuigingen je in de weg zitten.

Je gaat jezelf steeds beter zien.

En doordat jij jezelf steeds beter gaat zien, kun je steeds beter de moeiteloze stroom van het leven voelen en je eraan overgeven.

Je gaat van opgave naar overgave.

HOE WE HET GAAN DOEN

3 maanden traject

Tijdens het mentorschap traject zien we elkaar gedurende drie maanden iedere 2 á 3 weken voor een sessie van 1,5 uur (totaal 5x). Bij voorkeur zien we elkaar fysiek op locatie in Drenthe of eventueel via een digitaal kanaal.

Aan de start van het traject bepalen we samen jouw hulpvraag waar we vervolgens in de sessies mee aan de slag gaan.

Opdrachten

Jouw familiesysteem is de basis van dit traject. Dat is namelijk de plek waar veel patronen en overtuigingen hun oorsprong vinden. Gedurende het traject ontvang je verschillende opdrachten die het van je vragen om je familiegeschiedenis te onderzoeken. Daarnaast is het mogelijk dat we tijdens de sessies jouw dromen duiden. Je dromen zijn namelijk directe boodschappen van je onbewuste en laten je zien wat je op dit moment weerhoudt om stappen op jouw unieke levenspad te zetten.

Resultaat

Aan het einde van het traject heb je een mooie stap in je proces gezet en liggen denken, voelen en handelen veel meer op één lijn. Kortom je ervaart meer balans tussen wat je vindt dat je moet doen -al dan niet omdat het van je verwacht wordt-, de dingen waar je naar verlangt én hetgeen je daadwerkelijk doet.

Je ervaart meer helderheid in je denken en rust in je lijf.

Investering: € 497,- (excl. btw)

Mijn begeleiding wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Wel zijn er vaak mogelijkheden tot vergoeding via de werkgever in het kader van duurzame inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Indien de investering niet binnen je budget past nodig ik je uit om bij je werkgever en/of arbo arts te informeren naar de mogelijkheden.

Ervaringen van anderen

Vraag en antwoord

Dit traject is voor iedereen die op dit moment in een transformatie zit en even niet weet hoe verder te komen in zijn/haar proces.

Persoonlijke ontwikkeling vraagt om toewijding. Het aangaan van ingesleten patronen en niet-dienende overtuigingen is namelijk een intensief traject. Van het resultaat geniet je echter levenslang. Om er zeker van te zijn dat het voor ons allebei goed voelt om dit avontuur aan te gaan plannen we altijd eerst een (gratis) kennismakingsgesprek in.

In een (gratis) kennismakingsgesprek stemmen we allebei af of we een klik met elkaar voelen. Het is voor ons beide belangrijk te voelen dat dit avontuur de juiste keuze voor jou is.

Meestal reageer ik binnen 48 uur op je verzoek voor een kennismakingsgesprek.

Ik heb me ontwikkeld tot schaduwwerk coach, mentor en ervaringsdeskundige in het bewandelen van je eigen pad. Ik schreef er een boek over: Stel dat je hoofd je hart volgt.

Als geen ander ken ik de uitdagingen die komen kijken bij het trouw zijn aan je eigen levenspad. Inclusief:

  • Familie en vrienden die je niet kunnen volgen in je keuzes. En de eenzame gevoelens die daarmee gepaard gaan.
  • Omgaan met de onzekerheid van de afwijkende keuzes die je moet maken om trouw aan jezelf te blijven.
  • De angst en onzekerheid die inherent zijn aan het ‘uit je comfortzone stappen’.
  • Op je bek gaan wanneer je keuze anders uitpakt dan verwacht.
  • Jezelf bij elkaar rapen nadat je gevallen bent om vervolgens toch weer een dappere keuze te maken en jezelf niet te verloochenen.
  • Vriendschappen beëindigen die niet meer bij je passen.

Daarnaast startte ik in 2021 met de opleiding persoonlijk leiderschap en systeemdynamieken (3 jaar). In deze opleiding word ik opgeleid tot systemisch coach en leer ik over schaduwwerk, familieopstellingen, sjamanistische rituelen en Systemic Rituals®. Ook leer ik hoe ik deze tools en interventies als coach kan inzetten bij mijn cliënten.

In september 2022 startte ik een drie-jarige studie Jungiaanse Psychologie (diepte psychologie). Deze studie helpt me om de taal van het onbewuste te spreken en ook anderen te helpen in contact te komen met hun onbewuste; de plek waar o.a. talenten en gaven verborgen liggen.

Verder volg ik met regelmaat verdiepende cursussen, zoals hypnose en numerologie.

Aan de hand van een vooraf vastgestelde hulpvraag starten we dit traject. Iedere sessie leidt ik in met een meditatie. Gedurende het traject richten we ons  op jouw hulpvraag en onderzoeken we deze vanuit verschillende invalshoeken. Geen één sessie is gelijk en afhankelijk van wat zich aandient kan het zijn dat we een ondersteunende oefening of ritueel doen. Ook is het mogelijk dat we tot een opstelling komen.

De cultuur waarin je bent grootgebracht, je vriendenkring, de opleidingen die je hebt genoten en je familie zijn allemaal systemen die invloed hebben op jouw individuele systeem. Ze zijn bepalend voor wat je denkt, hoe je doet, hoe je de wereld ervaart en je gedrag in de breedste zin van het woord. Hierbij is je familiesysteem de meest invloedrijke. Werken met systeemdynamieken betekent kijken naar hou jij je verhoudt tot deze systemen, welke dynamieken er spelen en waar deze hun oorsprong vinden.

Lees meer over werken met systeemdynamieken

Dromen zijn berichten van je onbewuste. En als je weet dat je onbewuste altijd streeft naar jou trouw te laten zijn aan je unieke levenspad, het pad van individuatie, is het dus heel interessant om te weten wat jouw onbewuste je te vertellen heeft.

Meer hierover: dromen duiden

Mijn begeleiding wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Wel zijn er vaak mogelijkheden tot vergoeding via de werkgever in het kader van duurzame inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Indien de investering niet binnen je budget past nodig ik je uit om bij je werkgever en/of arbo arts te informeren naar de mogelijkheden.