Mentorschap traject

1:1 Mentorschap traject voor mensen die het avontuur met zichzelf aan willen gaan en kiezen voor een leven vrij van ‘had ik maar….’.

Met jouw familiesysteem als belangrijkste bron om je vrijer, crisis-proof en zelfverzekerder te voelen begeleid ik je in het aangaan van het avontuur met jezelf.

Herken jij jezelf hierin?

Je voelt je gevangen in een systeem dat niet (meer) bij je past.

Je wilt de volgende stap in jou proces zetten en je bent startklaar voor een deep-dive naar jezelf.

Je beseft je dat je iets anders wilt dan de verwachting die je omgeving van je heeft en je wilt je losmaken van deze verwachting om zodoende je eigen koers te kunnen varen.

Je ziet dat jij degene bent die je eigen succes en geluk saboteert en bent er klaar voor om te doen wat nodig is om in de moeiteloze stroom van het leven te stappen.

Jouw unieke levenspad

Jezelf leren kennen in alle uithoeken maakt jouw persoonlijke proces, jouw leven, een regelrechte joyride ✨. Ongeacht of je jouw koers al duidelijk hebt of niet.

Weet je niet welke richting je jouw leven op wilt brengen, dan is mijn advies: spring! Maak die bold move. Dan gaat je hart namelijk zo snel kloppen dat de richting heel snel duidelijk wordt.

The biggest risk of all
is not taking one

Naarmate we ouder worden lijkt tijd door onze vingers te glippen. Voordat je het weet is jouw tijd op aarde, in deze hoedanigheid, voorbij. Welke route je naar je sterfbed kiest bepaalt of je aan het einde van de rit tevreden terugkijkt op je leven. Of niet.

Kies je voor het platgetrapte pad wat heel veilig voelt, betrouwbaar lijkt en tegelijkertijd onbevredigend is?
Of ga je voor dat unieke levenspad dat maar één persoon op deze aardbol kan bewandelen en waar je jezelf iedere keer weer op een andere laag leert kennen?

Dat tweede pad is avontuurlijk en vrij van ‘sleur’. Het vraagt keer op keer van je om rete-eerlijk te zijn naar jezelf en vervolgens je eigen patronen en overtuigingen te doorbreken. En daar is lef voor nodig. Dit pad vraagt namelijk om af te wijken van je omgeving en dingen anders te doen dan de verwachting.

Dat is (in aanvang) een pijnlijke ‘opgave’.

Van Opgave naar Overgave

Mijn naam is Janneke

Zelf koos ik ook voor dat tweede pad.
En door de jaren heen ben ik ervaringsdeskundige geworden in het bewandelen van dat avontuurlijke pad, inclusief weerstand vanuit m’n omgeving (familie, vrienden, werk).

Ik geloof dat als je het avontuur ten volle aangaat met jezelf dat je dan crisis-proof en vrij van ‘had ik maar….’ door het leven kunt bewegen; moeiteloos, vrij en dichtbij jezelf.

Dat is wat ik je toewens.
Dat is wat ik iedereen toewens.
Dat is waarom ik dit werk doe.

The best project you’ll ever work on is
YOU!

Mijn eigen ontwikkelpad is er één van emigratie, een reizend leven, voor mezelf werken, plantmedicijn reizen, systemisch werk, sjamanisme, yoga, (Vipassana) meditatie, zeezeilen, remigreren en schrijven. Ik ervaar mijn proces als een reis naar verbinding met het innerlijke kind in mij, naar Moeder natuur en mijn voorouders. Een reis waar ik meZelf echt leer kennen. En ondanks dat het een oneindige reis is, heeft het me nu al zoveel mooie dingen opgeleverd. Mezelf steeds authentieker durven uiten bijvoorbeeld en trouw blijven aan mijn eigen pad; met grote dank aan alle uitdagingen die het leven onontkomelijk toe blijft werpen.

In 2021 startte ik met de opleiding persoonlijk leiderschap en systeemdynamieken (3 jaar). In deze opleiding leer ik over schaduwwerk, familieopstellingen, sjamanistische rituelen en Systemic Rituals®. Daarnaast startte ik in september 2022 een drie-jarige studie Jungiaanse Psychologie (diepte psychologie).

Ik begeleid jou graag op een stukje van jouw reis van hoofd naar hart. Van wilskracht naar flow. Van druk, druk, druk naar moeitelozer leven. Van het leven overkomt me naar leiderschap over je leven nemen.

Samen op avontuur

In mij vind je een stevige persoonlijkheid, iemand op wie je kunt vertrouwen.

Ik zie jou, ik hoor je en ik neem je mee naar binnen.
Daar begeleidt ik je in het ontdekken waar je emoties vandaan komen, hoe je jezelf saboteert, waar je stress van krijgt, welke gedachten en overtuigingen je in de weg zitten.

Je gaat jezelf steeds beter zien.

En doordat jij jezelf steeds beter gaat zien, kun je steeds beter de moeiteloze stroom van het leven voelen en je eraan overgeven.

Je gaat van opgave naar overgave.

Hoe we het gaan doen

5 Live sessies

Tijdens het mentorschap traject zien we elkaar gedurende drie maanden iedere 2 á 3 weken voor een sessie van 1,5 uur (totaal 5x). Bij voorkeur zien we elkaar fysiek op locatie in Drenthe of eventueel via een digitaal kanaal. Aan de start van het traject bepalen we samen jouw hulpvraag waar we vervolgens in de sessies mee aan de slag gaan.

Opdrachten

Jouw familiesysteem is de basis van dit traject. Dat is namelijk de plek waar je patronen en overtuigingen hun oorsprong vinden. Gedurende het traject ontvang je verschillende opdrachten die het van je vragen om je familiegeschiedenis te onderzoeken. Dit helpt je om meer inzicht te krijgen in de oorsprong van de thematieken waar je in het hier en nu tegenaan loopt.

Resultaat

Aan het einde van het traject heb je een mooie stap in je proces gezet en liggen denken, voelen en handelen veel meer op één lijn. Kortom je ervaart meer balans tussen wat je vindt dat je moet doen -al dan niet omdat het van je verwacht wordt-, de dingen waar je naar verlangt én hetgeen je daadwerkelijk doet. Je ervaart meer helderheid in je denken en rust in je lijf.

Investering: € 555,- (excl. btw)

Persoonlijke ontwikkeling vraagt om toewijding. Het aangaan van ingesleten patronen en niet-dienende overtuigingen is namelijk een intensief traject. Van het resultaat geniet je echter levenslang. Via een klik op de button stuur je me een mailtje om een (gratis) kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we allebei voelen of ik de juiste persoon ben om naast je te staan, terwijl jij de huidige uitdagingen in jouw leven aangaat.

Vraag en antwoord