FAQ mindfulness reizen

Algemene vragen omtrent Bali en de mindfulness reizen

Kan ik deze reis ook samen doen met een vriend/vriendin of partner?

De mindfulness reizen Bali zijn ontworpen om op individuele basis te doen. Wanneer je de reis graag met een vriend/vriendin of partner wil doen dan kan ik een tailored programma voor jullie maken. Je kunt hierover contact met me opnemen.

 

Kan ik de intercontinentale vluchten ook via jou boeken?

Nee, deze moet je zelf boeken. Ik kan je uiteraard wel helpen bij het boeken van de vlucht, maar ook bij de verdere invulling van je reis op Bali.

 

Ik ben al (heel vaak) op Bali geweest, houd je hier rekening mee?

Tijdens het kennismakingsgesprek komt dit onderwerp zeker aanbod en hoor ik graag welke ervaringen je al met Bali hebt gehad. In de samenstelling van jouw mindfulness reis houd ik daar rekening mee indien mogelijk.

 

Wat wordt bedoeld met ‘avontuurlijk’ en ‘mindfulness’?

De activiteiten zijn avontuurlijk en dagen je uit. Dit betekent overigens niet per se extreme sporten. Daarnaast geldt voor ‘mindfulness’ dat het niet per se yoga en meditatie hoeft te zijn. Activiteiten wisselen elkaar af en er is een combinatie van verschillende activiteiten die toegankelijk zijn voor iedereen. De strekking is uit je comfort zone komen en dat zit hem vaak in kleine dingen.

Vragen omtrent het programma

 

Wat als ik de activiteiten tijdens de reis niet wil doen?

Je bent niet verplicht om iets te doen wat je echt niet wilt doen natuurlijk. Maaruh, je moet in aanvang van deze mindfulness reizen wel echt open staan voor het avontuur. In het kennismakingsgesprek stel ik een aantal vragen om te achterhalen wat al dan niet bij je past. Ook op medisch gebied en gezondheid stel ik vragen om ervoor te zorgen dat ik passende avonturen kan aanbieden. Het idee van deze mindfulness reizen is om uit je comfort zone te komen, omdat daar echte magie ontstaat. Ik ga ervan uit dat, ondanks dat dat spannend is, je dat ook echt graag wilt!

 

Ik wil percé …. doen/zien/ervaren. Kan dat?

Dat kan voor of na de reis. Tijdens de reis ligt de invulling vast. Ik kan je trouwens helpen om je verdere reis op Bali ook te organiseren.

 

Ga ik Bali ook een beetje buiten de gebaande paden ontdekken?

Naast het werken aan jezelf zijn de reizen ook ingestoken om een stukje van Bali te zien waar het niet of minder toeristisch is. Je krijgt dus een andere kant van het eiland te zien dan die veelal in media gepromoot wordt.

 

Heb ik veel vrije tijd tijdens het programma?

De dagen zijn niet van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat vol gepland, omdat ik geloof dat je ook tijd nodig hebt om te verwerken wat je ervaren hebt. Dat gezegd hebbende, is het niet aan te raden om zelf dingen te plannen tijdens de reis (kan ook niet, want je weet op voorhand niet waar je je op het eiland bevindt). Er is uiteraard wel mogelijk om ter plaatse in je vrije tijd je eigen plan te trekken.

 

Wat voor opdrachten moet ik doen tijdens de mindfulness reis?

De opdrachten tijdens de mindfulness reizen varieren. Soms betreffen het schrijfopdrachten, maar het kunnen ook opdrachten zijn om juist ergens naartoe te gaan of iets uit te voeren. Alle opdrachten zijn erop gericht om los te breken van je huidige situatie en een stapje in de richting van de verandering te zetten die jij graag wilt maken in je leven.

Vragen omtrent het boeken van een mindfulness reis

 

Ik wil graag eerst kennis met je maken voordat ik boek, kan dat?

Het is zeker mogelijk om eerst vrijblijvend kennis te maken. Wanneer je me een mail stuurt op hello[@]jannekedijkhuis.com met een voorkeur voor datum en tijd dan plannen we een bel- of Skype-afspraak in. Houd er rekening mee dat ik meestal op Bali verblijf en dat er 6 of 7 uur tijdsverschil zit tussen ons.