Inhoud mindfulness reizen

Wat ga je doen tijdens deze avontuurlijke mindfulness reizen?

Nadat je ‘s ochtends bent opgehaald van je verblijfplaats in Zuid-Bali of Ubud ontvang je een envelop met de locatie van je verblijfplaats voor de drie nachten die volgen. Door de chauffeur word je afgezet bij een punt vanwaar je verdere instructies ontvangt. Elke dag ontvang je een envelop met een brief en opdrachten die je begeleiden op je persoonlijke ontwikkelingsreis. De brieven en opdrachten zijn erop gericht je mentaal, fysiek, spiritueel en/of creatief uit te dagen. De opdrachten zijn erop gericht je te helpen inzien waarom je een gevoel van onrust en onvrede hebt, maar ook waarom het niet weggaat. Aan de hand van de opdrachten kom je tot de essentie, tot de kern van hetgeen wat jou tegenhoudt om je eigen pad in deze wereld te creeëren en bewandelen. Tijdens de 10-daagse reis ga je een paar stappen verder en kijk je naar hoe je droomleven er daadwerkelijk uitziet en zet je stappen in de richting om die mooie dromen, plannen en doelen te realiseren.

 

Losbreken van wat je tegenhoudt

Tijdens deze reis ga je aan de slag om een eerste stap te zetten in de richting van je hart. Aan de hand van de brieven die je dagelijks van mij ontvangt begeleid ik je op deze bijzondere reis. Door het delen van mijn eigen verhalen zul je zien dat jouw gevoelens helemaal niet zo gek zijn en dat je zeker niet de enige bent die het gevoel heeft op een pad te zijn beland waar je eigenlijk helemaal niet zo gelukkig van wordt. Gek genoeg lijkt het in de Westerse wereld alsof er maar één weg naar een gelukkig en succesvol leven bestaat. Die van het hebben van een glansrijke carrière en een huis met heel veel spullen. Met name als je jong bent besef je niet dat er ook andere wegen zijn die je kunt en mag bewandelen. Inmiddels heb jij een oproep tot avontuur ontvangen, anders was je niet hier. Je wilt alles wat je bereikt hebt in je leven wel opgeven om los te kunnen breken. Tegelijkertijd is het doodeng en kom je er maar niet achter hoe je dat losbreken doet. En met die vraagstukken ga je tijdens deze persoonlijke ontwikkelingsreis aan de slag.

 

Op de laatste dag, als je weer terug bent in Zuid-Bali of Ubud, ontmoeten jij en ik elkaar om samen van gedachten te wisselen.

Toen ik de eerste brief opende had ik tranen in m’n ogen, want het was iets wat ik al heel lang wilde doen, maar toch telkens niet durfde.

Ho, wacht eens even. Ik ken jou helemaal niet!

Erop vertrouwen dat een wildvreemde jou een onvergetelijke reis gaat bezorgen is een flinke stap. Vooral omdat de details van de reis op voorhand niet gedeeld worden. Niet weten wat je te wachten staat maakt je kwetsbaar en onzeker. Vaak gaat het gepaard met het overkomen van angsten. De keerzijde van die munt is dat je er mentale kracht voor terug krijgt wat je weer sterker en weerbaarder maakt. Uiteindelijk moet je gewoon springen voordat je kunt vliegen. Je kunt op mij vertrouwen dat ik jou niet zonder parachute laat springen!

 

Mijn eigen persoonlijke ontwikkelingsreis

Zelf stapte ik op een 14 meter lange zeilboot, met 3 mensen die ik nog nooit ontmoet had, om in vijf maanden tijd van Maleisië naar Zuid-Afrika te zeilen met welgeteld 0,0 zeilervaring. De enige zekerheid die ik had was dat ik onwijs zeeziek zou worden.

 

Wijze lessen en levensveranderende inzichten

Inmiddels weet ik dat mijn avontuur me keihard uit m’n comfort zone getrokken heeft. Ik heb me aan het onbekende overgegeven en er een ultiem gevoel van vrijheid, inzicht in mezelf en een waanzinnig perspectief op de wereld aan over gehouden.

De mooiste les die ik tot nu toe uit mijn reis heb kunnen halen is dat het leven zoveel meer biedt dan wat je in je stoutste dromen verwacht. Er is een plek voor ons allemaal en als je buiten de gebaande paden gaat, op zoek naar jouw eigen weg, dan is de beloning ontzettend groot.

 

Mijn connectie met Bali

Voordat ik vertrok op mijn zeilreis woonde en werkte ik als business development manager voor een reisorganisatie op Bali. Ik bedacht unieke reisroutes, contracteerde hotels en zorgde dat mensen een te gekke tijd hadden op Bali.

 

Mijn zeilreis over de Indische Oceaan heeft me doen realiseren dat angsten te overwinnen zijn en het leven maakbaar. Dit in combinatie met mijn glansrijke carrière in de toeristische sector maken dat ik deze bijzondere mindfulness reis voor jou heb samengesteld.

 

Waar wacht je nog op!? Bali is calling!

Lijkt deze avontuurlijke mindfulness reis je echt helemaal te gek, maar vraag je je af of de reis wel geschikt voor je is? Je kunt hieronder een Skype afspraak met me inplannen. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we je vragen en eventuele twijfels. Ook kan ik je adviseren bij de invulling van je verdere reis op Bali.

Deze reis is niet alleen voor mensen die niet weten wat ze willen en op zoek zijn naar zichzelf. Het is ook voor iedereen die een drukke baan/bedrijf heeft en er even helemaal tussenuit wil, zichzelf wil uitdagen en meer tot zichzelf wil komen.
Dit mag je verwachten
Praktische informatie

Datum:

De 4-daagse reis is perfect te boeken als onderdeel van je vakantie Bali. De mindfulness reis is beschikbaar op vier dagen naar keuze in de periode 15 oktober 2019 t/m april 2020. Uiteraard kan ik je adviseren bij de invulling van je verdere reis op Bali!

 

Locatie: 

Bali, Indonesië. De exacte locatie blijft een verrassing tot het allerlaatste moment.

 

Type reis: 

Op individuele basis (in je eentje dus). Aan de hand van een Skype gesprek bepaal ik welke locatie en activiteiten het beste bij je passen.

 

Prijs: 

4-daagse reis € 599,-

Inclusief: vervoer, verblijf, opdrachten, uitdagingen, activiteiten, ontbijt, diner en in de meeste gevallen ook lunch!

Boek nu!
Total: € -