“Haar respect voor je proces en voortgang is opvallend” @hannahsophiastories

OP REIS NAAR JE ROOTS

Bij aankomst in deze wereld ontvang je geen routebeschrijving voor de reis die voor je ligt. Waar je wel mee geboren wordt is een zielenplan. Het komt vaak voor dat we de verbinding met ons zielenplan kwijt zijn geraakt. In dit 3 maanden traject ga je vanuit je zielenplan terug naar je roots om daar antwoorden op grote levensvragen te vinden.

HERKEN JIJ JEZELF HIER IN?

Je bent opzoek naar antwoorden op grote levensvragen, zoals ‘wie ben ik?’ en ‘wat doe ik hier?’

Je bent er klaar mee om jezelf voor de zoveelste keer in dezelfde valkuil te zien stappen: weer een foute man/vrouw, ‘ja’ zeggen wanneer je ‘nee’ bedoelt, ‘het risico’ niet durven nemen, omdat je het spannend vindt dat je de gevolgen niet kunt overzien.

Je beseft je dat je iets anders wilt dan de verwachting die je omgeving van je heeft en je wilt je losmaken van deze verwachting om zodoende je eigen koers te kunnen varen.

Je ziet dat jij degene bent die je eigen succes en geluk saboteert en bent er klaar voor om te doen wat nodig is om in de moeiteloze stroom van het leven te stappen.

JOUW UNIEKE LEVENSPAD

Ondanks dat je geen routebeschrijving krijgt bij je geboorte is er wel degelijk een pad voor jou. Een pad wat je zelf te banen hebt, omdat alleen jij het kunt bewandelen. En dat pad bewandelen je het gemakkelijkst als je jouw zielenplan kent.

Vanuit sjamanistisch perspectief gezien komt jouw ziel naar aarde met de intentie om een bepaalde ontwikkeling door te maken. Het leven zal je vervolgens de lessen geven die nodig zijn om je de skills te leren en de ervaringen te bieden die ertoe leiden om die ontwikkeling daadwerkelijk te ervaren en te integreren.

The privilege of a lifetime
is becoming who you truly are

Eigenlijk gaat dat proces bij niemand vlekkeloos. Zo is het ook niet bedoeld: dat is hoe je de skills leert en ervaring opdoet.

Misschien vind je het moeilijk en spannend om trouw te blijven aan je eigen pad, omdat je je niet begrepen voelt of omdat je het niet kunt overzien. Vaak raken we verstrikt in belangrijke levenslessen, omdat we bijvoorbeeld moeilijk los kunnen laten of een gebrek aan (zelf)vertrouwen ervaren.

Om je zielsintentie te leven is het helpend om op reis naar je roots, jou familiesysteem, te gaan om daar te ontdekken wat je zielenplan precies inhoudt en wat je te doen staat.

In dit traject ga je dan ook op ontdekkingsreis naar je roots om een dieper begrip van het Zelf te bereiken en om een harmonieus evenwicht te vinden tussen de verschillende (onbewuste) aspecten van je persoonlijkheid, zodat je gemakkelijker stappen op je eigen unieke levenspad kunt zetten.

VAN OPGAVE NAAR OVERGAVE

MIJN NAAM IS JANNEKE

Voor mij gaat het bewandelen van je pad niet zozeer om de ervaringen die we najagen in de buitenwereld. Het gaat veel meer over de reis die je in je binnenwereld maakt. Dat is waar je ervaring in de buitenwereld aan spiegelt.

Hoe jij de buitenwereld ervaart zegt alles over hoe je binnenwereld eruit ziet. En je binnenwereld wordt voor een groot deel bepaalt door de verhalen die je van je (voor)ouders meedraagt en onbewust uitleeft.

Soms moet je iets van een ander perspectief bekijken om het op een dieper niveau te kunnen begrijpen en vervolgens te kunnen veranderen.

Wie zijn voorouders niet kent is stuurloos

Werken met het familiesysteem maakt het mogelijk om naar jezelf te kijken vanuit die diepere laag. Om daar inzichten te vinden in de levenslessen waar je in verstrikt bent geraakt. Om daar de moed te vinden om trouw te blijven aan je unieke levenspad.

Hetgeen ik erg gepassioneerd over ben is het verkennen en belichamen van de krachten en energieën van het onbewuste en te ontdekken wat het te vertellen heeft. Voor mij voelt het als een hele eer om met een ander mee te lopen en mijn eigen levenslessen, systemische kennis en tools om met het onbewuste te communiceren in te mogen zetten om een mooie ontwikkeling teweeg te brengen.

ZO BINNEN, ZO BUITEN

In mij vind je een stevige persoonlijkheid, iemand op wie je kunt vertrouwen.

Ik zie jou, ik hoor je en ik neem je mee naar binnen.
Daar begeleid ik je in het ontdekken waar je emoties vandaan komen, hoe je jezelf saboteert, waar je stress van krijgt, welke gedachten en overtuigingen je in de weg zitten.

Je gaat jezelf steeds beter zien.

En doordat jij jezelf steeds beter gaat zien, kun je steeds beter de moeiteloze stroom van het leven voelen en je eraan overgeven.

Je gaat van opgave naar overgave.

HOE WE HET GAAN DOEN

3 maanden traject

Tijdens op reis naar je roots zien we elkaar gedurende drie maanden iedere 2 á 3 weken voor een sessie van 1,5 uur (totaal 5x). Bij voorkeur zien we elkaar fysiek op locatie in Drenthe of eventueel via een digitaal kanaal.

We starten met jouw zielenplan die we aan de hand van medicijnwiel numerologie blootleggen. Tijdens de sessies onderzoeken we wat erin jouw (familie)schaduw staat en je vanuit daar, vanuit de onderstroom, bestuurd, tegenhoudt en kleinhoudt om jouw zielenplan te leven.

Aan de start van het traject bepalen we samen jouw hulpvraag waar we vervolgens in de sessies mee aan de slag gaan.

Verder ben je welkom als representant op de maandelijkse familieopstellingen avonden op de Hof van Axen.

Opdrachten

Jouw familiesysteem is de basis van dit traject. Daar hebben vaak gebeurtenissen plaatsgevonden die ervoor gezorgd hebben dat delen van jouw persoonlijkheid in de schaduw gekomen zijn (zowel de minder leuke kanten van jezelf als je talenten en gaven). Die verborgen stukken van je persoonlijkheid besturen je vanuit de schaduw en zorgen ervoor dat je iedere keer in dezelfde valkuilen stapt (niet werkende patronen en overtuigingen). Gedurende het traject ontvang je verschillende opdrachten die het van je vragen om je familiegeschiedenis te onderzoeken en daarmee dus jezelf.

Resultaat

Aan het einde van het traject heb je een mooie stap in je proces gezet en liggen denken, voelen en handelen veel meer op één lijn. Kortom je ervaart meer balans tussen wat je vindt dat je moet doen -al dan niet omdat het van je verwacht wordt-, de dingen waar je naar verlangt én hetgeen je daadwerkelijk doet.

Je ervaart meer helderheid in je denken en rust in je lijf.

Investering: € 750,- (incl. 21% btw)

Mijn begeleiding wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Wel zijn er vaak mogelijkheden tot vergoeding via de werkgever in het kader van duurzame inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Indien de investering niet binnen je budget past nodig ik je uit om bij je werkgever en/of arbo arts te informeren naar de mogelijkheden.

Ervaringen van anderen

Vraag en antwoord

Dit traject is voor jou als je op dit moment in een transformatie zit en even niet weet hoe verder te komen in je proces. Of wanneer je gewoon heel nieuwsgierig bent naar je energetische structuur, je zielenplan, en hoe je familiesysteem, jouw roots, je vandaag beïnvloeden in wat je doet en hoe je het doet.

Persoonlijke ontwikkeling vraagt om toewijding. Het aangaan van ingesleten patronen en niet-dienende overtuigingen is namelijk een intensief traject. Van het resultaat geniet je echter levenslang. Om er zeker van te zijn dat het voor ons allebei goed voelt om dit avontuur aan te gaan plannen we altijd eerst een (gratis) kennismakingsgesprek in.

In mijn begeleiding werk ik met het onbewuste vanuit de Jungiaanse Psychologie (Schaduwwerk) gecombineerd met sjamanisme. Denk daarbij aan voorouderlijk werken (systemisch coachen en familieopstellingen), rituelen, droom duiding en medicijnwiel numerologie.

Mijn begeleiding wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Wel zijn er vaak mogelijkheden tot vergoeding via de werkgever in het kader van duurzame inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Indien de investering niet binnen je budget past nodig ik je uit om bij je werkgever en/of arbo arts te informeren naar de mogelijkheden.

Wanneer je een factuur op naam van jouw bedrijf wilt, geef dit dan even aan bij de kennismaking. Je hebt in dat geval rekening te houden met het feit dat de genoemde bedragen niet incl btw, maar ex btw zullen worden doorberekend (er komt zogezegd 21% btw bovenop de vermelde bedragen).

In een (gratis) kennismakingsgesprek stemmen we allebei af of we een klik met elkaar voelen. Het is voor ons beide belangrijk te voelen dat dit avontuur de juiste keuze voor jou is.

Meestal reageer ik binnen 48 uur op je verzoek voor een kennismakingsgesprek.

Aan de hand van een vooraf vastgestelde hulpvraag starten we dit traject. Iedere sessie leidt ik in met een meditatie. Gedurende het traject richten we ons  op jouw hulpvraag en onderzoeken we deze vanuit verschillende invalshoeken. Geen één sessie is gelijk en afhankelijk van wat zich aandient kan het zijn dat we een ondersteunende oefening of ritueel doen. Ook is het mogelijk dat we tot een opstelling komen.

De cultuur waarin je bent grootgebracht, je vriendenkring, de opleidingen die je hebt genoten en je familie zijn allemaal systemen die invloed hebben op jouw individuele systeem. Ze zijn bepalend voor wat je denkt, hoe je doet, hoe je de wereld ervaart en je gedrag in de breedste zin van het woord. Hierbij is je familiesysteem de meest invloedrijke. Werken met systeemdynamieken betekent kijken naar hou jij je verhoudt tot deze systemen, welke dynamieken er spelen en waar deze hun oorsprong vinden.

Lees meer over werken met systeemdynamieken