Hai, ik ben Janneke

Oprichter van Mindful Surprise

Toerisme professional

schrijver

Avontuurlijk, nieuwsgierig, gek op experimenteren en ik word blij van mensen verrassen & verbinden.

Janneke_Dijkhuis_

Wat ik doe

Mindful Surprise

Wie op avontuur gaat, ontgroeid zichzelf

Janneke_Mindful_Surprise

Mijn bedrijf Mindful Surprise is ontstaan vanuit passie voor avontuur, zelfontplooiing en de liefde om mensen te verrassen. Met Mindful Surprise creëer ik een speelveld voor mensen die het avontuur met zichzelf aan willen gaan, zodat ze meer vrijheid in hun leven ervaren.

Stel dat je hoofd je hart volgt

Reizen is jezelf ontdekken net als jezelf ontdekken reizen is

Stel_dat_je_hoofd_je_hart_volgt

Wat houdt dat in, je hart volgen? En kan dat zomaar? Uiteindelijk heb ik het gewoon gedaan. Ik heb mijn verstand op nul gezet en ben mijn intuïtie achterna gereisd. Wat er toen gebeurde deel ik in mijn boek Stel dat je hoofd je hart volgt.

Ik schrijf voor online platforms

Op Mindful Surprise

Artikelen over persoonlijke ontwikkeling & avontuur

2020 – heden

Blog-mindful-surprise

Op Ik wil meer reizen!

Reisartikelen

2016 – heden

Janneke-ik-wil-meer-reizen

Op Zeilhelden

Zeilartikelen

2019

Janneke-zeilhelden

Ik was te zien

Op Zeilwereld

2020

Zeilwereld-janneke-dijkhuis

Op Ocean Nomads

2020

Ocean_Nomads

Op My Footprints

2018

My_foot_prints

Op freelancer.nl

2017

Freelancer_nl

In VROUW

2016

vrouw-janneke-dijkhuis

In Libelle

2016

libelle-janneke-dijkhuis

Hoogeveense Courant pagina 1 & pagina 2

2016

Janneke-Dijkhuis-Hoogeveen