Wat wil ik met mijn leven? – Nederland, Oostenrijk, Engeland, Spanje…

Europa: Nederland, Oostenrijk, Engeland & Mallorca

Date
Category
Digital Nomad
Tags
Avontuur, Locatie onafhankelijk werken
About This Project

Terug in Nederland vraag ik me af: “wat wil ik met mijn leven?” Eigenlijk heb ik geen idee behalve dan dat ik weet dat ik niet in de sleur van alledag terecht wil komen.

 

In deze video neem ik je verder mee op mijn zoektocht naar een leven op mijn voorwaarden. Wat klinkt dat eigenlijk gek, of nie!? Alsof je dat niet altijd al doet: leven zoals jij dat wilt…. Maar zo voelde het voor mij echt niet altijd en ik was echt op zoek naar hoe ik mijn leven wilde inrichten. En nog steeds voelt mijn ‘reis’ regelmatig aan als een zoektocht naar die altijd wankelende balans… Het is zo gemakkelijk om je door een werkgever (inmiddels opdrachtgevers), een agenda vol met verjaardagen en andere verplichtingen te laten leiden. Maar wat als je dat allemaal niet hebt en de weg die voor je ligt helemaal openligt?


Eind 2015 kwam ik terug in Nederland na 3 jaar Bali en een zeilreis van 5 maanden van Azië naar Zuid-Afrika. De wereld lag aan m’n voeten, maar wat was dat overweldigend. Ik had geen baan, geen huis, geen spullen en geen verplichtingen (oja, ook geen geld) Ik had geen idee hoe ik de toekomst moest aanvliegen (wie weet dat eigenlijk wel….? vingers?). Ik deed trouwens wel alsof ik het allemaal precies wist… En juist dat werkte niet echt in mijn voordeel.


De komende weken neem ik jullie verder mee in mijn struggle naar een leven waar ik de touwtjes in handen heb – voor zover de beelden die ik toen de tijd geschoten heb het toelaten. We gaan deze week verder met Nederland, Oostenrijk Engeland en Mallorca: here we gooo!

 

Als je de video leuk vindt laat me dat dan weten door hem te liken en je te abonneren op mijn kanaal!

 

Veel kijk plezier, xoox