Weten wat je wilt: afleiding is overal op de Canarische eilanden

Date
Category
Digital Nomad
Tags
Avontuur, Locatie onafhankelijk werken
About This Project

Weten wat je wilt is niet altijd even makkelijk. Ik kan het weten, want ik heb het heel lang niet geweten. In de tijd dat ik de filmpjes uit deze video opgenomen heb, had ik echt geen idee….

 

De Canarische Eilanden

 

Ken je dat gevoel dat je jezelf dingen op legt en dat je pushed en pushed en pushed, omdat het allemaal mogelijk moet zijn. In je hoofd in elk geval…. En dan, dan blaast het ineens op. Dat is een beetje wat er in Mallorca gebeurd is (voor wie het niet gevolgd heeft – dat is waar de video van vorige week geëindigd is).

 

Nu, bijna 3 jaar later, moet ik om mezelf lachen. Wat een streber ben ik toch eigenlijk ook. Ik had niet realistische goals waarbij de lat zo hoog lag dat ik niets anders kon dan flink op m’n bek gaan. En dat ging ik… Ik ‘vluchtte’ naar de Canarische Eilanden om een stapje terug te nemen. Ik focuste me alleen op de dingen die ik die dag moest doen: ontbijtjes serveren, 1 of 2 uurtjes mailtjes wegwerken, surfen, yoga en verder verdomd weinig. Those were the days… Was ik me er toen maar bewust van geweest ;).

 

In deze video neem ik je mee naar de Canarische Eilanden en de tijd die ik daar september – december 2016 heb doorgebracht.

 

Als je de video leuk vindt laat me dat dan weten door hem te liken en je te abonneren op mijn kanaal!

 

Veel kijk plezier, xoox