SEO-consultancy

Vergroot je online zichtbaarheid op een duurzame en organische manier

Heb je moeite om zichtbaar te zijn online en wil je graag op een duurzame, organische manier meer verkeer naar je website trekken? Als SEO-expert bied ik SEO-consultancy services aan waarbij ik eerst grondig naar de gezondheid van je website kijk: de technische kant, de kwaliteit van je website en de relevantie van je content. Aan de hand van het resultaat van het health report creëer ik een strategie met het doel de zichtbaarheid van je website te vergroten binnen afzienbare tijd.

Janneke is very structured in her approach, provides SEO coaching and hands on support to get things done and moreover a true delight to work with. I can highly recommend her.

Wat zoekmachine optimalisatie in houdt

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is belangrijk om je doelgroep online te bereiken. Met online zichtbaar zijn bedoel ik niet alleen de zoekresultaten in Google domineren, maar nog veel meer zichtbaar zijn voor de juiste doelgroep, ervoor zorgen dat zij daadwerkelijk je website bezoeken en uiteraard overgaan tot aankoop. Deze aspecten hangen allemaal met elkaar samen en zijn op verschillende manieren te beïnvloeden. Om de juiste doelgroep aan te spreken is een gedegen zoekwoordenonderzoek nodig. Om deze potentiële klant aan te sporen je website te bezoeken moet je over klikbare content beschikken. Wil je dat deze potentiële klant daadwerkelijk koper van je producten en/of diensten wordt dan moet je naast een gun factor (hier speelt social media een grote rol) ook beschikken over een gebruiksvriendelijke website en sprekende content.

SEO-consultancy services

Samen met mijn remote team ben ik gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, zoekwoordenonderzoek en aantrekkelijke en klikbare content creëren. Wij geloven dat deze ingrediënten niet alleen je online zichtbaarheid vergroten, maar ook daadwerkelijk je conversie verhoogt. Wij gebruiken actuele SEO-methodes die veel verder gaan dan je website bombarderen met zoekwoorden waar geen gedegen onderzoek naar gedaan is. Wij kijken naar elk aspect dat je online zichtbaarheid beïnvloed en je conversie raakt. Daarnaast hebben we een technische SEO-man in ons midden die ervoor zorgt dat je website goed met de zoekmachines communiceert. Mocht je website verbetering nodig hebben op het gebiedt van user experience (UX) dan kunnen we je in contact brengen met een UX specialist.

Afgestemd op de wensen van de ondernemer worden websites in zes maanden tijd omgetoverd tot pareltjes voor zoekmachines en dus voor de conversie van een website en de uiteindelijke omzet die een ondernemer daaruit krijgt.

Technische SEO

Technische SEO is het fundament van je hele online zichtbaarheid en gek genoeg wordt hier vaak aan voorbij gegaan. Als het fundament van je website niet sterk is, beïnvloed dat je online zichtbaarheid op een negatieve manier. Je kunt je huidige content optimaliseren zoveel je wilt, maar als je website technisch niet in orde is zie je nagenoeg geen effect.

 

De kwaliteit van je website

De kwaliteit van een website wordt gemeten aan de hand van een nummer 1 tot 100. Dit nummer wordt ook wel DA genoemd, de domein autoriteit. Hoe hoger de kwaliteitswaarde, hoe belangrijker Google jouw content ziet. De kwaliteit wordt gemeten op basis van de leeftijd van de website, wat lezers met jouw content doen: delen, lezen, maar vooral ook, wordt er naar jouw content gelinkt door externe websites? Met link building versterken we jouw autoriteit binnen de branch. Ik help je om hiervoor een strategie te bepalen en het plan tot uitvoering te brengen.

 

On page SEO-optimalisatie: relevant maken van content

Relevantie van websitecontent draait om hoe goed content aansluit bij de vraag van de consument. Door middel van een zoekwoordenonderzoek achterhaal je waar potentiële klanten op zoeken op het internet. Aan de hand van die informatie kun je je content afstemmen op de vraag van de potentiele klant zodat jij op het juiste moment getoond wordt in de zoekresultaten. Hoe hoog Google je daadwerkelijk rankt in de zoekresultaten is echter afhankelijk van de waarde van je domein autoriteit, de fundering van je website (technische SEO) en van wat concurrentie doet. Rankings kun je als volgt inschalen:

 

Rank je positie 1 – 3: dan doe je echt mee en mag je continue organische bezoekers verwachten

Rank je positie 4 – 10: dan zit je aan de tafel en krijg je regelmatig organische bezoekers

Rank je positie 11 – 100: dan doe je eigenlijk niet mee, een verloren bezoeker weet je organisch te vinden.

 

Lokale SEO

Heeft jouw bedrijf een doelgroep die zich tot een hele specifieke lokatie beperkt (een stad, een provincie)? Het is dan belangrijk dat je je online zichtbaarheid vergroot specifiek voor die mensen. Daarnaast wordt het optimaliseren van lokale SEO van steeds groter belang, omdat het gebruik van mobiele apparaten alleen maar nog meer toeneemt. Dit leidt ertoe dat mensen steeds meer zoeken naar bedrijven in hun directe omgeving. Daar kun jij als ondernemer van profiteren. Wij optimaliseren o.a. je Google My Business account: we zetten het op, richten het in en onderhouden het.

Janneke is extremely helpful, pro-active and knows all about SEO. If you want your website to rank higher, she's the one who'll make it happen.

SEO-pakketten

Zoekmachine optimalisatie is duursport en vraagt om een minimale commitment van zes maanden om daadwerkelijk de effecten van je investering te laten zien. Ik bied verschillende SEO-maandpakketten aan waarbij de volgende taken inclusief zijn:

 

 • Health Report + strategie bepaling
 •  Zoekwoordenonderzoek
 • On page optimalisatie
 • Bouwen van een sterke interne linkstructuur
 • Link building
 • Ideeën voor het creëren van nieuwe content: blog posts, missende pagina’s
 • Indien het binnen de afgenomen tijd mogelijk is: creëren van nieuwe content.
 • Technische SEO: website snelheid optimalisatie
 • Onderhouden/opzetten van je social media kanalen
 • Maandelijkse rapport van de voortgang van het project
 • Tracken van belangrijke zoekterm in professionele SEO-tool
 • Projectmanagement meetings waar nodig

SEO-pakketprijzen

De SEO-pakketprijzen die ik aanbied zijn op aanvraag en afhankelijk van de tijdsinvestering die nodig is om jouw online zichtbaarheid te verbeteren. Op basis van de hoeveelheid aanwezige content op je website, de gezondheid van je website en welke taken je eventueel zelf kunt en wilt uitvoeren (zoals content creatie) kan ik je een aanbod doen. De maandtarieven starten vanaf € 599,- (excl. btw).

Vraag een SEO consult aan