Hai wonderlijk werker!

 

Supertof dat je een kijkje bij me komt nemen. Ik heb namelijk een hele leuke avontuurlijke verrassingstrip op Bali voor je samengesteld. Ik geloof namelijk dat avontuur essentieel is om uit je veilige bubbel te komen, nieuwe kanten van jezelf en het leven te ontdekken en door patronen heen te breken. Daarnaast is het gevoel van overwinning na afloop van een avontuur zo onwijs belonend. Met deze avontuurlijke verrassingstrip lever je je helemaal over aan het grote onbekende: je weet van tevoren niet wat je gaat doen of waar je naartoe gaat. Dat alleen is al een avontuur! Gedurende vier dagen disconnect je om daarna weer volop te kunnen re-connecten: op de juiste manier en in de juiste richting.

 

Als geen ander weet ik dat er ontzettend veel uitdagingen komen kijken wanneer je voor een ander levenspad kiest dan de mensen om je heen. Het onbegrip van vrienden, de weerstand van familie, maar ook de uitdaging om daadwerkelijk je intuïtie te blijven volgen zijn grote thema’s die ervoor kunnen zorgen dat je nieuw gekozen pad eindeloos en eenzaam aanvoelt. De avontuurlijke verrassingstrip die ik ontworpen heb helpt je navigeren langs de obstakels en om eindelijk de dingen los te laten die je tegen houden om te groeien.

 

Het mooie aan deze avontuurlijke verrassingstrip is dat hij aansluit op de trainingen van Wonderlijk Werken. Samen met Diana heb ik eraan gewerkt om deze trip voor jou te ontwikkelen. Na afloop van deze trip heb je weer een stukje mentale kracht verworven die nodig is om daadwerkelijk een grote verandering in je leven te maken.

 

De avontuurlijke verrasingstrip is te boeken als stel of in je eentje. Het gaat erom dat je/jullie klaar zijn om door te pakken en die mooie verandering in je leven wil realiseren. Ben je benieuwd wat je mag verwachten, bekijk dan eens het filmpje hieronder.

[button size=”large” target=”_self” hover_type=”default” text_align=”center” text=”Boek nu” icon_color=”#a1152c” button_id=”#boek” link=”#boek”]

Mijn achtergrond

In juni 2015 heb ik afscheid van het bedrijfsleven genomen om een tijdje te reizen. Ik ben de Indische Oceaan overgezeild van Maleisië naar Zuid-Afrika en besloot na dat avontuur dat het tijd was om mijn leven op mijn voorwaarden te gaan leven. Wat volgde was een mooie innerlijke reis die me van Zuid-Afrika, via Europa, de Atlantische Oceaan over naar Zuid-Amerika en terug naar Bali bracht. Na ruim twee jaar reizen was het tijd om meer focus in het locatie onafhankelijke bestaan te creëren. Ik heb Bali als basis-locatie gekozen  vanwaaruit ik mijn bedrijf verder uitbouw.

 

Met Diana aan mijn zijde als business coach heb ik mijn dromen concreet vorm kunnen geven. Vanuit 10 jaar werkervaring in de toeristische sector, de ervaring van het losbreken van het geplande leven en mijn liefde voor Bali is deze avontuurlijke verrassingstrip geboren. De trip is speciaal voor jou om je uit te dagen, te motiveren en te inspireren om jezelf altijd te blijven pushen de mooiste versie van je leven te leven.

 

Ik hoop je snel op Bali te ontmoeten!

Liefs, Janneke xoxo

Praktische informatie

Datum:

De 4-daagse trip is perfect te boeken als onderdeel van je vakantie Bali. De avontuurlijke verrassingstrip is beschikbaar op vier dagen naar keuze in de periode tussen 01 juli t/m 25 november 2018 en in februari t/m juni 2019. Uiteraard kan ik je adviseren bij de invulling van je verdere reis op Bali!

 

Locatie: 

Bali, Indonesië. De exacte locatie blijft een verrassing tot het allerlaatste moment.

 

Type reis: 

Op individuele basis (in je eentje dus of als stel). Aan de hand van een Skype gesprek stel ik je trip samen en worden locatie en activiteiten vastgesteld.

 

Prijs: 

4-daagse reis € 499,-, incl. 21% btw

Inclusief: vervoer, verblijf, opdrachten, uitdagingen, activiteiten, ontbijt, diner en in de meeste gevallen ook lunch en snacks!

[button size=”large” target=”_self” hover_type=”default” text_align=”center” text=”Boek nu” icon_color=”#a1152c” button_id=”#boek” link=”#boek”]
Wonderlijk-werken-Diana-Zwerink

Boek nu

[paytium name=”Janneke Dijkhuis” description=”4-daagse avontuurlijke verrassingstrip”]
[paytium_field type=”email” label=”Email” required=”true” /]
[paytium_field type=”name” label=”Voor- en achternaam” required=”true” /]
[paytium_field type=”text” label=”Straatnaam + huisnumer” required=”true” /]
[paytium_field type=”text” label=”Postcode + woonplaats” required=”true” /]
[paytium_field type=”text” label=”Aankomstdatum Bali” required=”true” /]
[paytium_field type=”text” label=”Op welke datum wil je de 4-daagse trip starten?” required=”true” /]
[paytium_field type=”label” label=”4-daagse avontuurlijke verrassingstrip voor €499,00 (je betaalt de helft bij aanmelding en de andere helft voor aankomst op Bali” amount=”250,00″ /][paytium_total /]
[paytium_button label=”Betaal” /]
[/paytium]

1 reactie. Plaats een nieuwe

  • Hoi Janneke. Ben je nog steeds actief in het verzorgen van de verrassings reis op Bali? Ik ben namelijk zeer geïnteresseerd om een verrassings reis te maken samen met mijn partner. Onderdompelen in een andere cultuur en samen op avontuur. (We need this!!!)

    Hoor heel graag van je. Groetjes Eva

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.