ZZP COACHING

6 maanden ZZP Coachtraject voor ondernemers die ‘voor de vrijheid’ voor zichzelf zijn begonnen, maar zich inmiddels realiseren dat ze gevangen zitten in een zelfgecreëerde ratrace.

Het is mijn overtuiging dat je onderneming niet kan groeien, als je niet zelf als ondernemer groeit. De onderneming is immers zo groot als de ondernemer. Aan de hand van systemisch werk, schaduwwerk, droom duiding en business consultancy begeleid ik je naar die duurzame transformatie op jouw ondernemersreis en unieke levenspad.⁠⁠

HERKEN JIJ JEZELF HIER IN?

Je hebt voortdurend het gevoel ‘door de mand’ te vallen; de stem in je kop die zegt dat ‘ze’ gaan ontdekken dat je eigenlijk helemaal niets kunt. Het voelt alsof je de boel bedriegt, terwijl je rationeel wel weet dat dit niet het geval is.

Het voelt alsof je het nooit goed genoeg doet, waardoor je veel meer geeft (meer tijd voor minder geld) en maar weinig energie overhoudt voor de leuke dingen in het leven.

Je vindt het lastig om keuzes te maken en doet daardoor een variatie aan taken voor uiteenlopende type cliënten

Je voelt je schuldig als je leuke dingen doet en zit daarom veel meer voor je laptop dan je zou willen.

Je wilt het vrijheidsgevoel ervaren waarvoor je in aanvang de stap hebt gezet om voor jezelf te beginnen.

FOR BETTER TO COME, GOOD MUST STAND ASIDE

Voor jezelf beginnen is voor de meeste mensen een flinke sprong in het diepe. Kudos for you dat je dat avontuur bent aangegaan!

Als ZZPer komt alles op jouw schouders, misschien heb je een boekhouder, maar je mailbox, sales, marketing, website beheer, zichtbaarheid, het netwerken en al die andere taken komen er gewoon bij -naast de cliënten die je bedient.

Dit goed managen, zodat je ook echt kunt ontspannen wanneer je niet aan het werk bent vraagt om persoonlijk leiderschap.

Er is niet één manier van groeien. Één pad wat leidt naar succes. Één waarheid. Het is jouw unieke proces. Dat betekent dat je te werken hebt met wat er is: met jouw blokkades, uitdagingen, maar ook jouw (verborgen) talenten.

Persoonlijk leiderschap is het proces van het voor ogen houden van je visie
en je leven aanpassen om daarmee congruent te zijn.

Je hebt je droomleven waarschijnlijk al heel vaak gevisualiseerd in de hoop dat het werkelijkheid wordt. Werken voor jezelf zou dat leven realiteit moeten maken.

Met die gedachte starten veel ZZPers hun ondernemersreis. Je bent niet de eerste en enige die na een aantal jaren klaar is met ‘de leugen’ dat je nog even vol moet houden en dat het dan echt beter zal worden. Dat je dan meer tijd, geld en energie hebt voor die dingen waarvoor je in aanvang de stap zette en je inschreef bij de KvK.

Je kan je een slag in de rondte werken vasthoudend aan tactische strategieën en werken aan een krachtige mindset, maar als je de onderstroom niet meeneemt dan blijf je ploeteren.

Jouw schaduw en systemische patronen zijn veeleisende leermeesters. Ze zijn krachtiger dan welke affirmatie ook en regeren jouw buitenwereld vanuit het onbewuste.

De enige manier om deze patronen te ontkrachten is om de destructieve dynamieken in jouw systeem naar het licht te brengen. Want hetgeen je je bewust van bent kan je niet meer besturen.

SHADOW WORK IS THE PATH OF THE HEART WARRIOR

IK BEN JANNEKE

En mijn aanpak berust op de overtuiging dat je jouw onderneming niet kunt laten groeien zonder zelf te groeien. De onderneming is namelijk zo groot als de ondernemer zelf. 

Het bereiken van je gevisualiseerde leven is vooral een innerlijk proces waarin je de persoon dient te worden die jouw manifestaties kan uitdragen. Het gaat niet om meer, maar om beter.

Samen onderzoeken we dan ook jouw blokkades en gaan we naar de wortel om ze te ontkrachten. Dat is wat de weg vrijmaakt naar een leven waar je vanuit rust en vertrouwen op eigen voorwaarden leeft.

The cave you fear to enter,
holds the treasure you seek

Jij hebt de drive, de know how en de potentie om uit je voegen te groeien. En het is tijd. Hoog tijd om uit je eigen weg te stappen. Jouw succes is een weerspiegeling van je binnenwereld en dat is dan ook precies de plek waar we samen de sleutel gaan ophalen om jouw potentieel te verzilveren.

Dit traject met mij laat je jouw goud zien. We onderzoeken de systemische lijnen en loyaliteiten die op de onderlaag nog steeds koers bepalen. Je haalt je goud -jouw verborgen talenten- op uit je schaduw en integreert het (in je werk), zodat je geen concessies meer hoeft te doen en jij het leven kunt leiden waarvoor je bedoelt bent.

Met liefdevolle aandacht begeleid ik je in jouw groeiproces op weg naar dat succesvolle leven op alle vlakken. 

SAMEN OP AVONTUUR

In mij vind je een stevige persoonlijkheid, iemand op wie je kunt vertrouwen.

Ik zie jou, ik hoor je en ik neem je mee naar binnen.
Daar begeleid ik je in het ontdekken waar je emoties vandaan komen, hoe je jezelf saboteert, waar je stress van krijgt, welke gedachten en overtuigingen je in de weg zitten.

Je gaat jezelf steeds beter zien.

En doordat jij jezelf steeds beter gaat zien, kun je steeds beter de moeiteloze stroom van het leven voelen en je eraan overgeven.

Je gaat van opgave naar overgave.

HOE WE HET GAAN DOEN

6 maanden traject: inclusief:

  • Een kick off sessie van een dagdeel (live of online) waarin we strategie bepalen
  • Wekelijkse video call voor accountability en bijsturing (30 minuten)
  • Iedere 3 weken een innerlijke groei sessie (live of online)
  • Support via mail en WhatsApp

Aan de start van het traject bepalen we jouw hulpvraag en doelen, waar we vervolgens in de sessies mee aan de slag gaan.

Opdrachten

Naast opdrachten op het gebied van strategie, positionering en productaanbod ontvang je gedurende het traject verschillende opdrachten die het van je vragen om je familiegeschiedenis te onderzoeken.

Daarnaast is het mogelijk dat we tijdens de sessies jouw dromen duiden; dus schrijf ze op zodra je wakker wordt! Je dromen zijn namelijk directe boodschappen van je onbewuste en laten je zien wat je op dit moment weerhoudt om stappen op jouw unieke levenspad te zetten.

Resultaat

Aan de start van het traject bepalen we naar welke doelen je toewerkt en waar je aan het einde van het traject wil staan met je onderneming. In het kennismakingsgesprek kan ik op basis van jouw verhaal ook aangeven wat een realistisch resultaat is om naartoe te werken. Aan het einde van dit traject heb je flinke stappen gezet in je proces naar een kwalitatief leven op alle vlakken.

Het begint met die verandering van je innerlijk landschap. Jouw ervaring van de buitenwereld volgt je daarin trouw. Je innerlijke groei ga je gereflecteerd zien in je onderneming: in meer rust in je agenda, in een beter aanbod, meer ideale klanten en/of je omzet doelen.

Investering: € 2997,- (excl. btw)

Mogelijkheid om in termijnen te betalen.

Persoonlijke ontwikkeling vraagt om toewijding. Het aangaan van ingesleten patronen en niet-dienende overtuigingen is namelijk een intensief traject. Van het resultaat geniet je echter levenslang. Via een klik op de button stuur je me een mailtje om een (gratis) kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we allebei voelen of ik de juiste persoon ben om naast je te staan in jouw groeiproces.

Review-Janneke-Dijkhuis-Rosanne

Vraag en antwoord

Dit traject is specifiek voor ZZPers die zich bevinden in een zelfgecreëerde ratrace.

Persoonlijke ontwikkeling vraagt om toewijding. Het aangaan van ingesleten patronen en niet-dienende overtuigingen is namelijk een intensief traject. Van het resultaat geniet je echter levenslang. Om er zeker van te zijn dat het voor ons allebei goed voelt om dit avontuur aan te gaan plannen we altijd eerst een (gratis) kennismakingsgesprek in.

Top dat je voor jezelf wilt beginnen, maar nee dan ben ik niet de juiste persoon voor je om naast je te staan. Dit traject is voor ZZPers die al een tijdje bezig zijn en zichzelf financieel kunnen onderhouden vanuit hun onderneming.

In een (gratis) kennismakingsgesprek stemmen we allebei af of we een klik met elkaar voelen. Het is voor ons beide belangrijk te voelen dat dit avontuur de juiste keuze voor jou is.

Meestal reageer ik binnen 48 uur op je verzoek voor een kennismakingsgesprek.

Ik ben coach, mentor en ervaringsdeskundige in het bewandelen van je eigen pad. Ik schreef er een boek over: Stel dat je hoofd je hart volgt.

Sinds 2016 werk ik voor mezelf, als ZZPer, auteur en tot aan de Corona tijd had ik een reisbedrijf, Mindful Surprise, op Bali.

Als geen ander ken ik de uitdagingen die komen kijken in het houden van een goede werk/privé balans en trouw zijn aan je eigen levenspad. Inclusief:

  • Familie en vrienden die je niet kunnen volgen in je keuzes. En de eenzame gevoelens die daarmee gepaard gaan.
  • Omgaan met de onzekerheid van de afwijkende keuzes die je moet maken om trouw aan jezelf te blijven.
  • De angst en onzekerheid die inherent zijn aan het ‘uit je comfortzone stappen’.
  • Op je bek gaan wanneer je keuze anders uitpakt dan verwacht.
  • Jezelf bij elkaar rapen nadat je gevallen bent om vervolgens toch weer een dappere keuze te maken en jezelf niet te verloochenen.
  • Vriendschappen beëindigen die niet meer bij je passen.

Daarnaast startte ik in 2021 met een opleiding familieopstellingen en systemisch coachen (3 jaar). In deze opleiding leer ik over schaduwwerk, persoonlijk leiderschap, familieopstellingen, sjamanistische rituelen en Systemic Rituals®. Ook leer ik hoe ik deze tools en interventies als coach kan inzetten bij mijn cliënten.

In september 2022 startte ik een drie-jarige studie Jungiaanse Psychologie (diepte psychologie) waarin o.a. droom duiding, symboliek en schaduwwerk aspecten zijn. Deze studie helpt me om de taal van het onbewuste te spreken en ook anderen te helpen in contact te komen met hun onbewuste; de plek waar o.a. talenten en gaven verborgen liggen.

Verder volg ik met regelmaat verdiepende cursussen, zoals hypnose en numerologie.

Kick-off sessie

Deze 4 uur durende sessie doen we op locatie in Drenthe en is inclusief een lunch. We brengen jouw verlangens en doelen in kaart en bepalen strategie en de hulpvraag die leidend is in jouw innerlijke groeiproces.

Innerlijke groei sessie (iedere 3 weken)

Deze sessies duren 1,5 uur per keer en leidt ik in met een meditatie. Bij voorkeur is de sessie live in Drenthe, maar dit mag ook online. We richten ons op de vastgestelde hulpvraag i.c.m. gekozen strategie en onderzoeken de blokkades die we op weg naar jouw doelen tegenkomen. Geen één sessie is gelijk en afhankelijk van wat zich aandient kan het zijn dat we een ondersteunende oefening of ritueel doen. Ook is het mogelijk dat we tot een opstelling komen.

Wekelijkse (video) call voor accountability en bijsturing (30 minuten)

Een korte call waarin je verantwoording aflegt voor hetgeen we afgesproken hebben t.a.v. je doelen. Maar ook wat heb je nodig en waar moeten we bijsturen?

Support via mail en WhatsApp

Loop je gedurende de week tegen vragen en onduidelijkheden aan dan kun je per mail of via WhatsApp contact met me zoeken. Ik help je dan z.s.m.

De cultuur waarin je bent grootgebracht, je vriendenkring, de opleidingen die je hebt genoten en je familie zijn allemaal systemen die invloed hebben op jouw individuele systeem. Ze zijn bepalend voor wat je denkt, hoe je doet, hoe je de wereld ervaart en je gedrag in de breedste zin van het woord. Hierbij is je familiesysteem de meest invloedrijke. Werken met systeemdynamieken betekent kijken naar hou jij je verhoudt tot deze systemen, welke dynamieken er spelen en waar deze hun oorsprong vinden.

Lees meer over werken met systeemdynamieken

Dromen zijn berichten van je onbewuste. En als je weet dat je onbewuste altijd streeft naar jou trouw te laten zijn aan je unieke levenspad, het pad van individuatie, is het dus heel interessant om te weten wat jouw onbewuste je te vertellen heeft.

Meer hierover: dromen duiden